Witchfire PC

Dark fantasy lövölde a The Vanishing of Ethan Carter-csapattól.

Witchfire próbakör

A Painkiller egykori fejlesztőiből alakult The Astronauts csapata ismét megpróbálja felrázni a belsőnézetes lövöldék világát, azonban, aki a karóvetős kultjátékhoz hasonló pörgést vár, az ezúttal lehet, hogy csalódni fog.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hétnek nézünk elébe most is, a mennyiségre nem lesz panasz, és úgy tűnik, a minőségre sem. Ha pedig túl sok lenne az izgalom, akkor a mozikban megnézhetjük a Feláldozh4tókat.

SGF 2023: Witchfire - nemsokára indul a boszorkányvadászat

Régóta várjuk a Witchfire megjelenését, a jelek szerint pedig végre kezd összeállni a lőfegyverekkel és mágiával operáló lövölde. Hamarosan kézbe is vehetjük a játékot - igaz, csak korai verzióban.

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Gameplay előzetesben mutatkozik be a Witchfire fegyvere

A The Astronauts a nagyközönség elé dobott egy előzetest, amiben a játék egyik sötét mágiával munkálkodó fegyvere mutatkozik be a leendő játékosoknak.

A Witchfire is támogatni fogja az Nvidia legújabb technológiáit

A Doom-játékokat idéző Witchfire is megmutatta magát az Nvidia CES-konferenciáján, és elképesztően néz ki.

Jövőre csúszott a Witchfire, de jó oka van rá

Az idei téli szezonra vártuk a Painkiller alkotóinak legújabb játékát, de a kipróbálható verzió megjelenésére csak a jövő év elején kerül sor. Ennek jó oka van: a Witchfire jócskán kinőtte a rá szánt cipőt.

SGF 2022: Látványos gameplayt villantott a Witchfire

A Painkiller alkotói újra megmutatták a következő játékukat. A boszorkányüldözés valószínűleg sosem volt még olyan látványos, mint a Witchfire-ben.

Megvan, mikor jön a Witchfire korai változata

A The Astronauts a múlt heti ígéretét tartva végre konkrétumokkal is szolgált a közel öt éve fejlesztett Witchfire kapcsán, így végre kiderült, mikor is jelenik meg a játék korai hozzáférésű változata.

Jövő héten friss részletekkel jelentkezik a Witchfire

A The Astronauts a Twitteren jelentette be, hogy jövő héten fontos részleteket osztanak majd meg a Dark Souls és a Painkiller keresztezéséből született játékukról, a Witchfire-ről.