Witchfire PC

Dark fantasy lövölde a The Vanishing of Ethan Carter-csapattól.
Típus:

Még mindig gyönyörűen fest a Witchfire

Négy új kép érkezett a The Astronauts által megálmodott FPS-ről, melyek előre vetítik, hogy pontosan milyen atmoszférára számíthatunk a Dark Souls és a Painkiller keresztezéséből született játékban.

Witchfire - hosszas hallgatás után ismét mozgásban

Nem kapkodja el a Witchfire fejlesztését a The Vanishing of Ethan Carter mögött álló The Astronauts. A 2017-ben bejelentett, Painkillert idéző shooter hosszas csend után tért vissza egy játékmenet-előzetessel.

Hangulatos képeken a Witchfire

Az elmúlt napokban pár újabb kép látott napvilágot a Witchfire készítőinek Twitter bejegyzései között, melyek alapján az már egyértelmű, hogy a jövőre esedékes FPS-ben az atmoszférára és a látványvilágra biztosan nem lesz panasz.

Csak 2020-ban érkezik a Witchfire

Pont egy éve jelentette be legújabb játékát a The Vanishing of Ethan Carter fejlesztője. Azonban ne várjuk, hogy egyhamar kézbe vehetjük a dark fantasy környezetben játszódó shootert, hiszen csak 2020-ban lesz a premier.

Witchfire - újabb screenshot érkezett

A The Vanishing of Ethan Carter látványvilágát, a Dark Souls-játékok atmoszféráját, és a Painkiller harcrendszerét ötvöző játék még távol van a megjelenéstől, de addig is legalább egy újabb képet kaptunk róla.

TGA 2017: FPS-en dolgozik az Ethan Carter-csapat

Bemutatkozott a The Vanishing of Ethan Cartert jegyző The Astronauts új projektje, a Witchfire. A dark fantasy FPS remekül fest, igaz, egyelőre nagyon messze áll még attól, hogy megjelenhessen.