Spawn is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben?

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 13.
  • Pletyka
Link másolása
Todd McFarlane, a Spawn atyja egy Redditen tartott kérdezz-felelek során feltett rajongói kérdésre adott sejtelmes válasza alapján arra lehet következtetni, hogy a Mortal Kombat 11-ben is lesznek vendégszereplők. Az egyik pedig Spawn lesz.

Minden jel szerint a NetherRealm a Mortal Kombat következő felvonásában is bemutat majd vendégszereplőket. Erre abból lehet következtetni, hogy Spawn karakterét megálmodó Todd McFarlane nemrég tartott a Redditen egy rajongói kérdezz-feleleket, ahol az egyik, a karakter szerepeltetését firtató kérdésre adott válaszában lényegében megerősítette, Spawn benne lesz a Mortal Kombat 11-ben.

Az előző részben is remekül sikerült beépíteni a más világokból érkező hősöket, mint például Jason Vorheest, Predatort, Leatherface-t vagy az Alien-filmek Xenomorphját. A rajongók körében Spawn régóta várt karakter, ráadásul már javában készül a következő mozifilm, vagyis egy vendégszereplés remek promóció lehet a majdani bemutató előtt.

A Mortal Kombat 11 január közepén, egy dedikált eseményen mutatja meg magát először mozgás közben, ráadásul a rajongók által is látogatható rendezvényen rengeteg információt is ránk zúdít majd a NetherRealm. Talán azt is megerősítik, hogy Spawn tényleg csatlakozik a karakterkínálathoz.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre.

10.
10.
cso88ex
Imádtam az MK 9-et, és az X-et is. Rengeteget toltam mindkettőt. Ha a színvonal megmarad, felőlem akár Hókuszpók is benne lehet, nem lesz baj. :)
9.
9.
Batman
Én csak arra vágyom, hogy jó nagy rostert kapjunk, mert a X-é nevetségesen kicsi volt.
8.
8.
pucu9011
#6: Meg minden gomb a pörgő rúgás lenne.
6.
6.
Max3000
#5: Chuck Norris-al az lenne a bibi,ha legyőzöl valakit vele,végleg el is tűnik a játékból a legyőzött karakter.
5.
5.
Juha
#4: Jó, hát én is addig élveztem a Dragonball-t, amíg Goku kicsi volt (csak néztünk mikor megnőtt és levette a fejkendőt egyik részről a másikra, hogy felismerhesse bárki), de ez inkább nosztalgiafaktor, újítani kell részről részre valamit, és ami nekem mondjuk nem jön be, az lehet bevonz 10 másik játékost.
Mondjuk pont Spawn nem hiszem, hogy sokat mond egy átlagos mai, fiatal gamer-nek. Akkor már inkább valami ismertebb akcióhőst tennék bele, pl. Chuck Norris :-)
4.
4.
DarkLord
Ilyen játékot baromi nehéz úgy csinálni, hogy mindenkinek benn legyen a kedvenc karaktere. Ha mindig ezt néznék a készítők, akkor borítékolható lenne az állandó régi karakterlista. Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy az újak nem fognak meg és abban is ódivatú vagyok, hogy csak is a klasszik ruhában tolom Sub, Scorpion vagy bármelyik kedvenc karakteremmel :D Nekem csak úgy adja a feeling-et, ha a MK1-es öltözetben vannak.
3.
3.
br1Koo
#1: Ja, vagy belerakhatnák Michonne-t például ha már Negant lelopta a Tekken :'D.
2.
2.
Machiavelli
Olyan szempontból pedig szerintem jó, hogy nem mindig ugyan azok a karakterek vannak teljes copy/paste mód átmásolva.
1.
1.
Max3000
Azért gáz,hogy teljesen más fantázia világból hozzák a karaktereket át és olyan tipikus mortal kombat karakterek hiányozni fognak előreláthatólag,mint kung lao vagy reptile.(sajnos úgy áll,hogy ezek mégcsak dlc-ben sem lesznek.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...