Mortal Kombat 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Reptile, Kung-Lao és a többiek ismét egymásnak esnek.
Típus:

Mortal Kombat 11 - a sztori Johnny Cage szerint

Ma érkezik a Mortal Kombat 11: Aftermath, nem árt tehát, ha egy kicsit felfrissítjük az emlékezetünket arról, hogy mi is történt eddig az Earthrealm és Netherrealm közti időutazós háború során. Maga Johnny Cage foglalja össze az eseményeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten befut végre a Minecraft: Dungeons, megjelenik a Mortal Kombat 11 sztorikiegészítője és a Those Who Remain című horrorjáték is. A Nintendo Switch-tulajdonosok külön jól járnak, mert sok klasszikus elérhetővé válik a platformon.

Mortal Kombat 11 - launch traileren az Aftermath

Lassan már annyi előzetest kapunk a Mortal Kombat 11 DLC-jéről, az Aftermathről, hogy nem marad semmi meglepetés benne. Mindenesetre most megérkezett a launch trailer, hogy emlékeztessen: mindjárt újra bunyózhatunk.

Barátságos traileren a Mortal Kombat 11: Aftermath

Hamarosan megjelenik a Mortal Kombat 11 történetét tovább bővítő DLC, az Aftermath. Most ebből a kiegészítőből érkezett egy rövid videó, amely megmutatja, hogy a sorozat nem csak a brutális kivégzésekről szól.

Mortal Kombat 11 - gameplay felvételen az új DLC

Nem kell már sokat aludnunk a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjének az érkezéséig, addig is újabb gameplay videóval kényeztet minket a fejlesztőcsapat. Ezúttal a Robotzsaru is beköszön pár pofon erejéig.

Mortal Kombat 11 - Robotzsaruval érkezik az új DLC

A tegnap teaselést követően ma lerántották a leplet a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjéről, amely a játék történetét is folytatja. Az új karakterek persze innen sem hiányozhatnak, többek között a Robotzsaruval is bunyózhatunk majd.

Mortal Kombat 11 - folytatódik a történet

A NetherRealm holnap egy hosszabb videóban prezentálja, hogyan fog folytatódni a Mortal Kombat 11 epikus története a jövőben. Most egy nagyon rövid teaser vezeti ezt fel nekünk.

Mortal Kombat 11 - így bunyózik Spawn

Saját játékmenet-előzetest kapott Spawn, a Kombat Pack utolsó karaktere. Todd McFarlane képregényhőse tartogat egy-két trükköt (és egy tucatnyi gépfegyvert) a tarsolyában, melyeket örömmel vet be a Mortal Kombat harcosai ellen.

Ingyenes hosszú hétvégét tart a Mortal Kombat 11

Jövő hét hétfőig szabadon és ingyenesen pofozhatjuk egymást a Mortal Kombat 11 arénáiban, legalábbis ha a játék PlayStation 4-es vagy Xbox One-os verzióját választjuk. A próbaidőszakkal egy jókora árleszállítás is érkezett.

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.