Mortal Kombat 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Reptile, Kung-Lao és a többiek ismét egymásnak esnek.

Brit toplista: a varázslók újra az élre törtek

A különböző akciók alaposan megbolygatták a dobozos eladások Top 10-es listáját a szigetországban, lássuk, hogy alakult a nyár utolsó hete az angoloknál!

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

Brit toplista: nagyot mentek a PlayStation 5-játékok

A konzol árának csökkenésével párhuzamosan ugrott meg az exkluzív játékok lemezeinek eladása, igaz, a top 10-be így sem került be egyik cím sem. Nézzük, hogy alakultak a nem reprezentatív eladások!

A Street Fighter 6 tarolt a Steamen

Alig jelent meg, a Capcom játékával több mint kétszer annyian játszottak egyszerre, mint az eddigi csúcstartóval, és várható, hogy innen csak felfelé vezet az utcai bunyósok útja.

Ne számítsunk Mortal Kombat-bejelentésre az idei The Game Awardson!

A NetherRealm Studios nem jelent be semmit a jövő heti díjátadón, ezt maga Ed Boon szögezte le egy Twitter-bejegyzésben.

30 éves a Mortal Kombat

A harmincadik évfordulóját ünnepli a Mortal Kombat-franchise, a készítők egy videómontázst szántak a nagy eseményre.

Lebukott a Mortal Kombat 12?

Jonathan Andersen, a NetherRealm Studios producere nemrég közzétett egy fotót, amelyen elsőre semmi különös nem látszik, de ha jobban megvizsgáljuk a képet, akkor kivehető egy apró utalás, miszerint készül a Mortal Kombat 12.

Úgy néz ki, jöhet a Mortal Kombat-mozi folytatása

Noha az új Mortal Kombat-film nem örvendett éppen túl nagy népszerűségnek, úgy tűnik, a Warner szívesen látna egy folytatást is hozzá. Erről árulkodik legalábbis, hogy a hírek szerint már készül az anyag forgatókönyve.

Tovább bővül januárban a PlayStation Now

Az új évben sem maradnak üres kézzel a PlayStation Now előfizetői. Januárban hat új címmel bővül a játékkönyvtár, a színes választéknak köszönhetően pedig biztosan találunk egy-két szimpatikus darabot.

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.