Jövőre jelenik meg a Daymare: 1998

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg rajongói Resident Evil 2-remake-nek indult, de miután a Capcom bejelentette a saját változatát, a lelkes rajongók módosítottak a terveken, és Kickstarterre, majd Steam Greenlightra költöztették a projektet.

Az eredetileg rajongói Resident Evil 2-remake-nek indult projekt a Capcom képbe kerülése után alaposan átalakult. Az évek során aztán a fejlesztők igyekeztek támogatást harácsolni a projekthez, de nem kifejezetten jártak sikerrel. Ennek azonban vége, a Daymare: 1998 ugyanis egy nemrég kötött egyezség értelmében sínre került, és a tervek szerint jövőre meg is jelenik.

A fejlesztésért felelős Invader Studios ugyanis megerősítette, hogy összeálltak a Destructive Creations csapatával, akik nemcsak a játék kiadásában, de az átvezető videók elkészítésében és a játékbeli animációk fejlesztésében is segíteni fognak.

A Daymare: 1998 három teljesen eltérő személyiséggel rendelkező karakter körül forog majd, akik egy egyébként békés kisvárosba begyűrűző káosz kellős közepén találják majd magukat, miután zombik özönlik el az utcákat. A mi feladatunk lesz, hogy a H.A.D.E.S. zsoldosával, Lievvel, Ravennel, a sötét múltú helikopter pilótával, illetve Samuellel, a mentális problémákkal küzdő erdésszel kiderítsük, mi a fene zajlik a városban.

A kiadó megjelenésével az is biztossá vált, hogy jövőre jelenik meg a külső nézetes túlélőhorror, méghozzá PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

2.
2.
Ez jo lesz nagyon, meg Kickstarteren is beszalltam loveval, am vegul onnan toroltek az egyezseg miatt, igy ugyan nem vettek igenybe a penzt onnan, de jo kezekbe kerult a jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...