Daymare: 1998 PC

A Resident Evil Fan Remake készítőinek első saját horrorjátéka. Igazi régivonalas darab.
Típus:

Nyáron érkezik a Daymare: 1998

Újra életjelet adott magáról a Resident Evil-széria nyomdokaiba lépő Daymare: 1988. Megtudtuk, hogy a hátulnézetes horrorjáték még idén nyáron napvilágot láthat, illetve kaptunk egy kis ízelítőt a történetből is.

Jövőre jelenik meg a Daymare: 1998

Eredetileg rajongói Resident Evil 2-remake-nek indult, de miután a Capcom bejelentette a saját változatát, a lelkes rajongók módosítottak a terveken, és Kickstarterre, majd Steam Greenlightra költöztették a projektet.

Daymare: 1998 - sikerek a Steam Greenlighton

A sikertelen Kickstarter-kampány után bizonytalanná vált az Invader Studios játékának sorsa, most azonban jó hírekkel szolgált a csapat. A Steam Greenlighton bizalmat szavazott a közösség a játéknak, így folytatódhat a fejlesztés.

Kickstarteren a Daymare: 1998

Az Invander Studios elindította a Daymare: 1998 Kickstarter-kampányát. A srácok 180 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a klasszikus Resident Evilekre hajazó túlélőhorrorra. Emellett új trailert is kaptunk.

Először mozog a Daymare: 1998

Emlékeztek még a Resident Evil 2 balszerencsés véget ért rajongói remake-jére? Az alkotók már javában dolgoznak első saját játékukon, amely egy igazi régivonalas túlélőhorror lesz - végre megkaptuk az első trailert hozzá!

Új horrorjáték a Resident Evil 2 remake készítőitől

A Resident Evil 2 Fan Remake-et akkor kaszálták el, amikor a Capcom bejelentette a hivatalos verziót. A fejlesztők azóta sem tétlenkedtek, javában dolgoznak első saját projektjükön, a Daymare: 1998-on.