Visszavágták a Heroes of the Storm fejlesztését

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Hír
Link másolása
Meglepő döntést hozott a Blizzard, szorosabbra húzta a Heroes of the Storm nadrágszíját. A fejlesztők egy részét más projektekre vezényeltek át, és minden e-sporttal kapcsolatos eseményt töröltek. A támogatás viszont nem áll le.

A Blizzard MOBA-ja alapos változáson megy át a jövőben. A fejlesztők bejelentették, hogy a csapat egy részét más projektekre vezénylik át, miközben a fontosabb kompetitív bajnokságokat törlik.

Allen Brack és Ray Gresko egy blogbejegyzésben mesélt arról, hogy a stúdiónak "komoly döntést" kellett hoznia a Heroes of the Storm jövőjét illetően, de jelenleg vannak fontosabb projektjeik is, ahol szükség van a fejlesztők szenvedélyére, tudására és tapasztalatára. A két szakember hozzátette, az ilyen lépés nem újdonság - a World of Warcraft és az Overwatch nem létezne, ha anno nem csoportosították volna át a munkaerőt.

Annak ellenére, hogy már kevesebb ember dolgozik rajta, a Heroes of the Storm támogatása nem áll le, továbbra is várhatóak új hősök és események, noha a frissítések lassabban érkeznek majd hozzá, mint a múltban. Az átfogó cél az, hogy hosszú távon is működőképes legyen a MOBA.

A másik bejelentés a Heroes of the Storm kompetitív bajnokságait érintette. A Blizzard kihúzza a dugót a Heroes Global Championship- és a Heroes of the Dorm-széria alól, így 2019-ben már biztosan nem térnek vissza ezek a népszerű e-sport eventek.

Egyesek azt suttogják, hogy változik a Blizzard politikája, miután az alapító és vezérigazgató, Mike Morhaime októberben elhagyta a céget. Az biztos, hogy a költségek csökkentése lebeg a stúdió előtt, de azt nem tudni, hogy elbocsátások voltak-e a HOTS-csapatnál, a Blizzard nem adott érdemi választ a GameSpot kérdésre.

8.
8.
hadzsime
#7: Ráadásul a WoW sem áll valami fényesen. Érdemes megnézni a legutóbbi update alatti hozzászólásokat és a like csíkot:
https://www.youtube.com/watch?v=xdHmLONxYmI
7.
7.
Mr.Dead
#6: HS sosem hozott még ilyen szar évet bevételileg mint idén, a HOTS ot ugye most vágták meg, a Diablos hiszti után ugye a részvényeik a földet verték
Szerintem nem valami fényes a helyzet
6.
6.
#5: bizonyára, mert néhány ovodás sírdolgál és éppen kevesebben játsznanak a wow-val a blizzard már rottyon van.
Hát hogyne xd
5.
5.
szinkron
#4: úgy látszik nem követed az eseményeket, vagy vak vagy.
4.
4.
#1: 'rottyon van a blizzard' - lol, karácsony környékén sokat tépsz gondolom és mérges vagy mert sokszor meghaltál a Diablo-ban. Szeginy.
3.
3.
Mr.Dead
#2: Szerinted
Egyébként ahogy elnéztem szinte mindenki kiakadt ezen a lépésen, a HOTS nak ezzel szinte biztos annyi
2.
2.
Lorthirash
#1: Te vagy a szar, egyébként meg szerintem a WarCraft 3 Reforgedre fókuszálnak az lesz HOTS helyett ami szerintem jobb irány.
1.
1.
szinkron
rottyon van a blizzard, ki játssza a szarukat? Ahelyett, hogy csináltak volna egy normális diablot. A wow is egy dögunalmas szar lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...