Végre megjöttek a PvP-csaták a Pokémon Góba

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Hír
Link másolása
Többéves huzavona után végre élesedett a PvP Trainer Battles a Pokémon Góban, így a 10. szint fölött járó edzők harcba már küldhetik pokémonjaikat egymás ellen. Egyelőre még problémás a rendszer.

A PvP Trainer Battles rendszer segítségével az edzők csatába küldhetik lényeiket 3v3-as felállásban - az egyedüli megkötés, hogy a felhasználónak mindenképpen a 10. szint vagy afölött kell lennie. Akár helyi, akár távoli küzdelmek is elképzelhetőek, függetlenül attól, hogy az ellenfél a barátunk-e vagy sem. Az IGN videója szépen bemutatja a csaták menetét:

A harc előtt simán be kell olvasniuk egy QR-kódot a megújult Battle-menüben. Az edzőcsatákat három különféle ligába sorolták: Great, Ultra vagy Master.  A Great-bajnokságban 1500 CP-e, a Ultrában 2500 CP-je van pokémonjainknak, míg a Master-ligában nincs ilyen korlát.

Akár győzünk, akár nem, mindenképpen jutalom jár a részvételért, így esélyünk nyílik arra, hogy Sinnoh Stone-t szerezzük, melyek a Gen 4-be tartozó lények fejlesztéséhez szükségesek. Megmérkőzhetünk a három nagy Pokémon Go-csapat, a Valor, a Mystic és az Instinct vezetőivel, így az éles bevetés előtt gyakorolhatunk az NPC-kel.

Ezenkívül élesedett a lények második charge-mozgása is, ám ezek költsége igen magas, ha egy legendary pokémon az alany - akár 100 ezer csillagporba vagy 100 Pokémon Candybe fájhatnak.

A rendszer még nem tökéletes, lagok előfordulhatnak, további probléma még, hogy nem mindig érkezik meg az értesítés, ha kihívnak valakit csatára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...