Ace Combat 7 - új képek, részletek a multiról

  • Írta: szlav
  • 2018. december 14.
  • Képek
Link másolása
Egy rakás új screenshottal és néhány új információval kedveskedik a fotelpilótáknak a Bandai Namco. Utóbbiak a többjátékos módra fókuszálnak: a szokásos Team Deathmatch mellett egy egészen sajátos Battle Royale módot is kapunk.

A Bandai Namco egyre több részletet árul el a jövő hónapban berepülő Ace Combat 7-ről. A Skies Unknown alcímet viselő játék rengeteg fantasztikus vadászgépet tartogat majd a széria rajongóinak, ezeket pedig múlt héten élesben is megnézhettük. Ezúttal azonban videók helyett screenshotokkal készülhetünk a megjelenésre, ezeket egy csokorban összeszedtük nektek a cikk alján.

Ez azonban nem minden: megtudtunk ezt-azt a játék multiplayer módjairól is! Kapunk egy sztenderd Team Deathmatch módot, ahol 4v4-ben kergethetjük majd egymást. Ennél talán egy fokkal izgalmasabb a Battle Royale, ami a neve ellenére egészen máshogy működik majd, mint ahogy gondolnánk. Itt szintén 8 játékos kerül egy pályára, a győztes azonban az lesz, aki elér bizonyos mennyiségű pontot, vagy az első helyen van, amikor lejár az idő.

Érdemes lesz vigyázni, mert az első helyen lévő játékos egy csillagot kap a neve mellé, ezzel pedig elég zsíros célponttá válik a többiek számára, hiszen az így megjelölt repülők lelövése több ponttal jutalmaz. Emellett nemcsak az ellenfélre, a környezetünkre is ügyelnünk kell majd, hiszen olyan időjárási tényezők is beleköphetnek a levesünkbe, mint a villámok, vagy a különösen erős széláramlatok.

Az időjárás egyébként komoly tényező lesz a kampány alatt is, s csakúgy mint ott, a multiban is személyre szabhatjuk majd a járműveinket. Különféle alkatrészekkel, s azok fejlesztéseivel erősíthetjük majd a gépünket, erre pedig szükségünk is lesz, ha jól akarunk teljesíteni a fellegek közti harc során.

A cikk írása közben befutott egy újabb előzetes is, ezúttal az F-14D vadászrepülőt vehetjük górcső alá:


Az Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ezt a PC-s verzió február 1-jén követi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...