Megjöttek a mikrotranzakciók a Red Dead Online-ba

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 15.
  • Hír
Link másolása
A legújabb frissítéssel élesedtek a mikrotranzakciók a Rockstar westernjátékának multiplayerében. Ezentúl már valódi pénzért is vásárolhatunk prémium ingame valutát, azaz aranyrudat, igaz, most ingyen is hozzánk vágnak párat.

Eddig tartott a türelmi időszak a Red Dead Online-ban, a legfrissebb hibajavítással egy időben élesedtek a mikrotranzakciók is. Ahogy a Rockstar egy részletes blogbejegyzésben kifejtette, a játékosok immár prémium valutát (aranyrudakat) is vásárolhatnak valódi pénzért.

Lássuk, mennyiért!

  • 25 aranyrúd - 10 euró
  • 55 aranyrúd - 20 euró
  • 150 aranyrúd - 50 euró
  • 245 aranyrúd - 75 euró
  • 350 aranyrúd - 100 euró


A fenti kötegek mellett a fejlesztő egyszeri akcióban 25 aranyrudat féláron, azaz 5 euróért kínál. Ezenkívül minden játékos, aki eddig játszott a bétával, további 15 aranyrudat kap teljesen ingyen. Ahhoz, hogy bezsákold az ajándékot, december 20-ig mindenképpen be kell jelentkezned a játékba. A Rockstar december 24-ig írja jóvá nekünk a valutát.

Ezenkívül, ha korábban előrendeltük a Red Dead Redemption 2-t vagy megvettük a Special- vagy az Ultimate-kiadások egyikét, ingame dollárt kapunk. A Special Edition tulajdonosai 100 dollárral, az Ultimate-pakk birtoklói 1000 dollárral gazdagodnak, ha pedig előrendelő voltál, alapból jár további 100 zöldhasú is, amit kozmetikai elemekre, élelemre vagy fegyverekre költhetsz.

A Rockstar a jövőben sem hagyja parlagon az online részt, további frissítések várhatóak a játékosbázis visszajelzései alapján, illetve további funkciókkal és játékmódokkal bővül a repertoár.

15.
15.
ollie92
14.
14.
Batman
Sajnos felesleges ezzel foglalkoznia a Rockstarnak, mert egy kalap szar az online rész. A grafika fosh, a küldetések unalmasak, a karakterek meg randák mint a franc. Egy forintot nem ér és nagy western perverznek kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt élvezze.
8.
8.
Max3000
#7: Ez aztán mindenre választ ad.Se ő sem én nem írtunk olyat,hogy gyerkőcök nem is tolják konzollal.Egyébként találd ki,miért csak gyerekeket találsz így.
7.
7.
Ooorky
#5: Youtube-on:

troll kids GTA online

Lesz pár száz találat, van olyan is ahol a szülő elhordja mindennek a fickót, mert kérdőre meri vonni, hogy miért engedi a 13 éves fiát egy 18+-os játékkal játszani...
6.
6.
Darksiders84
Azért rendesek hogy ingyen is adnak lóvét veszek is egy komolyabb csúzlit egy fasza puskát de mégse mert magas szint szükséges 11 vagyok de nehezen lépegetek amióta elfogytak a story küldetések.
5.
5.
strike19
#4: Szerintem is a 10 évesek csak tablet és telefon huszárok.
Kevés van szerintem akinek van Ps vagy Xbox-ja.
4.
4.
Max3000
#3: Már kezdem azt hinni (a múltkori "felméréseddel" együtt) hogy gyerekfóbiád van.Szerintem sokkal több felnőtt van aki csenget,mint gyerek aki könyörög,hogy fizessenek neki aranyrúdért.
3.
3.
Ooorky
Tökéletes időzítés, 10-en éves kölykök ezrei visítottak fel egyszerre, hogy "Apu/Anyu hozd a mastercard-ot!"
2.
2.
Fata Morgana
Most van "szezonja", a "malacvágásnak".:)
1.
1.
Grabowsky30+
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...