Shattered State - politikai thriller a Supermassive-tól

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Until Dawn fejlesztője bemutatta legújabb VR-projektjét, amelyben az állami hírszerzés vezetőjét alakítjuk. Döntéseink nem csupán a közvetlen embereinkre vannak kihatással, hanem saját nemzetünk sorsára is.

Te is szívesen átélnéd, milyen érzés az, ha egy nagyhatalom és annak teljes fegyverarzenálja a rendelkezésedre áll? Belső és külső konfliktusok nehezítik meg a békét, neked pedig komoly döntéseket kell hoznod a Supermassive Games legújabb VR-játékában. Jó hír, hogy az Until Dawn fejlesztője nemcsak a horrort (The Dark Pictures) erőlteti, hanem az eleddig hanyagolt politikai thrillert is.

A Shattered State a Google Daydream platformjára készül el, így ha rendelkezel egy kompatibilis mobillal és headsettel, máris letöltheted a Play Áruházból kicsivel több mint 3 ezer forintért.

A játékban a nemzeti hírszerzés igazgatóját irányítjuk, de az unalmas kávézgatásról lemondhatunk, hiszen válsághelyzet van. Vissza kell ragadnunk a vezetést és kritikus döntéseket kell hoznunk, amelyek nemcsak a kollégáinkkal és a nyilvánossággal való kapcsolatunkra hatnak ki, hanem végső soron az egész államra is.

Többféle forgatókönyv elképzelhető, az események folyamatosan pörögnek, és ha nem vigyázol, könnyen háborús helyzetbe sodródhatsz. A Shattered State-ben többféle befejezés kapott helyet választásainktól függően. Nem mindenkiben bízhatsz, még a közvetlen beosztottjaidban sem. Tudni fogod, hogy ki áll az oldaladon és ki van ellened?

A játék támogatja a WorldSense-funkciót és bár több készüléken is vígan elvan, Lenovo Mirage Solo standalone VR-headsetre optimalizálták.

1.
1.
Extol
Dik hát azt hittem Kálmán Olga van a képen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...