Metro Exodus - lehidalsz ezektől az élethű arcoktól

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 15.
  • Képek
Link másolása
Az elmúlt napokban számos friss screenshot került fel a fejlesztők Facebook-oldalára a Metro Exodusról, melyek főként a fontosabb NPC-ket ábrázolják - nem is akárhogyan! Elképesztő részletességgel szembesülünk.

A héten fejezte be a 4A Games a Metro Exodus munkálatait, így nincs akadálya annak, hogy a vártnál egy héttel korábban kerüljön boltokba a játék. Az ukránok tehát nyugodtan húzhatják pár hétig a rajongók idegeit a jobbnál jobb látnivalókkal. Az alábbi képek néhány fontosabb karaktert és pár mutánst ábrázolnak.

Köztük van a Tokarevnek hívott technikusunk, illetve Alyosha is, aki foglalkozását tekintve felderítő. A túlélők csoportjába tartozik még Yermak is, aki a posztnukleáris Oroszországot átszelő vonat, az Aurora masinisztája.

Megjelenés február 15-én PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

48.
48.
pjoco
Én a Battlefield 4-től mondom azt, hogy nagyon élethűre megtudják csinálni az arcokat. Az átvezető videókban ahogy az izzadság folyik az arcon meg hasonlók. Játék közben meg a kutya se figyeli már.
47.
47.
Max3000
#46: Amikor 2007-ben kijött a cod 4 modern warfare az tényleg kisebb csoda volt főleg konzolon.60 fps mellett olyan akcióorgia és karakteranimációk,nagyon dicséretes és tisztességes iparosmunka volt.Modern warfare 2-vel meg csak tetőzték,szebb látvány és karakteranimációkkal.10 és 10+ éves játékok,ehhez mérten szépen öregszenek,de azért már egy crysis 2 is maga mögé utasította őket arc animációban is.
46.
46.
godach
#43: Valószínű, hogy ez a gond. Én tényleg, komolyan nem tudom mit keressek a képen. Ennek adtam hangot az elején is, bár lehet tényleg nem jó példával jöttem (mondjuk komolyan mondom, nagyon tetszett az összes CoD pl, ahogy beszéltek a karakterek és minden)
Grafikailag egyszer volt az, hogy csak amiatt mentem tovább. Tisztán emlékszem mai napig, hogy a Crysis 2-ben volt az elején egy jelenet, amikor (tengeralattjáró vagy hajó talán) ajtaját nyitottuk ki, a víz folyt és a fények meg össze vissza csillogtak.

No a lényeg, hogy én nem leszólni akartam a játékot és lehet tényleg igénytelen a szemem ilyesmire, de most is merem állítani (mint eddig is hogy a szörnyek betyár jól néznek ki) de a karakterek nekem műanyag hatású figurák, amiket már sokszor láttam.
42.
42.
Max3000
#40: Kedves Ooorky...Attól,hogy átmenetileg most te vagy az oldal udvari bolondja és ezt szóvá tettem,az nem azt jelenti,hogy mindenkire fröcsögök.Bár megértem,ha könnyebb lenyelni,hogy nem veled van a baj,hanem mindenkivel.
40.
40.
Ooorky
#38: Én bírom amíg bepörög és fröcsög mindenkire csak foglalkozzanak vele :-D
A magyar jaytechtv...
39.
39.
Max3000
#38: Én ugyan nem veszekszek senkivel és sajnálom,ha magadra vetted a dolgot.Más is kommentelt pedig nem csak te.
38.
38.
godach
#36: Egyáltalán nem azt mondtam, hogy semmi nem jó, hanem hogy nem értem mire fel a nagy hűha.
A szörnyek piszok jól néznek ki, de a cikk címe az arcokra terelte a figyelmem, ami nekem műanyag baba séma.
Azt hiszem ennyire egyszerű, hogy elmondtam a véleményem.
Neked meg mindegy, csak legyen kivel veszekedni :/
36.
36.
Max3000
#34: Kb az ilyen "semmi nem jó" egyének miatt tart másfele a játékipar.
35.
35.
Max3000
#31: Csak van valami a szemével,ha a modern warfare 2-őt hozta fel példának.Ha mondjuk egy crysis 3-at hoz fel psycho arcával,még nem akkora bűn.(ha már mindenképpen több éves cuccot kell felhozni)

Egyébként az ilyen egyéneknek akik nem látják a részleteket,fölösleges is jobban dolgozni egy játékkal.
34.
34.
kastorhun
Magukhoz a karakter modellekhez a 4A Games sohase értett. Viszont a grafika ha nem is az év legszebbje lesz, de átlagosnak semmi féle képnek se nevezném.
33.
33.
Max3000
#32: Ha te vagy az anyám,csak eddig nem tudtam róla akkor sorry.
31.
31.
21.
21.
shatterhand
Atvezetokon, gameplay videokon igy nez ki. Azt mozgasba ahol felesleges a pattanas az arcon mar visszaveszik mert feleslegesen szamolja a program.
20.
20.
Ooorky
Universe nem galaxy, csak véletlenül megnyomtam a küldést miután lecsekkoltam.
19.
19.
Ooorky
#18: Galaxy sandbox :-)
18.
18.
crytek
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki jobban örülne annak ,ha egy játék már nem a grafikával gizdulna hanem pl egy értelmes fizikával.
17.
17.
Max3000
#15: Szerintem másképp kezeljük a "középszerű" fogalmát.Ugyanakkor szerintem válts hobbit.
16.
16.
Max3000
#14: Nem tudom,hogy min tolod,de szerezhetnél nekem is egy olyan gépet.
15.
15.
Kár, hogy ezek csak képek....Az eddigi játékmenet videókból sajnos elég középszerű grafika mutatkozott meg.
14.
14.
Extol
Manapság ez már alap graf.-
7.
7.
Max3000
#6: Én meg csesztetni nem akarlak,mert normális tag vagy,de ezt amit most írtál úgy veszem,mintha el sem olvastam volna.
6.
6.
godach
#5: Nos, én tényleg nem akarok ellenkezni, mert lehet nekem kerüli el valami a figyelmem, de pl a sokak által szídott CoD sorozatban, szerintem ilyet már a Modern Warfare kettőben láttam.
5.
5.
Max3000
#3: Szerintem elég részletesen kidolgozott arcok.Nem sok játékot lehetne sorolni,amikben ilyen arcokat lehet felfedezni.Mondjuk remélem nem csak képeken lesz ilyen.(meg a játékban sem csalódunk)
4.
4.
#2: https://www.gamekapocs.hu/hir/61337/ingyenes_a_lego_the_hobbit_es_a_full_throttle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...