Saját animét kap a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2018. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Square több, korábban már beharangozott DLC-t is elkaszált, még egy utolsó kiegészítőcsomagra számíthatnak a Final Fantasy XV rajongói. Ardyn történetét pedig külön anime vezeti majd fel.

Mostanában szinte csak szomorú híreket kaptak a Final Fantasy XV rajongói. Az egy-egy karakterre fókuszáló DLC-ket szinte mind elkaszálták, s a játékot rendező Hajime Tabata is távozott a projekttől. Persze a szerepjáték főgonosza, Ardyn még megkapja a neki járó kiegészítőt, de ha minden jól megy, akkor is csupán jövő márciusban várhatunk a megjelenésre.

Nos úgy tűnik, hogy addig is lesz mivel készülni, ugyanis a DLC-t egy saját anime vezeti majd fel. Egyelőre nem lehetünk biztosak benne, hogy a "Final Fantasy XV Episode Ardyn Prologue" néven futó projekt egy sorozat, rövidfilm, vagy esetleg egy teljes értékű produkció lesz-e, de egy teasert máris kaptunk, így legalább egy kicsit belekóstolhatunk a hangulatába.

Ha esetleg lemaradtatok volna a Final Fantasy XV-ről, akkor olvassátok el a tesztünket. A játékot megtaláljátok PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...