Ismét mozog a Granblue Fantasy: Relink

  • Írta: szlav
  • 2018. december 16.
  • Videó
Link másolása
Egyszerre két trailert is kapott a Cygames és a Platinum JRPG-je, a Granblue Fantasy: Relink. Bemutatkoznak az anyag főbb karakterei, valamint kapunk egy kiadós ízelítőt a játékmenetből is.

Nem hibáztatunk benneteket, ha elsőre nem sokat mond számotokra a Granblue címe. A Japánból származó mobiljáték keleten hatalmas népszerűségre tett szert, nálunk azonban sosem mutatták be. Ez viszont nem tántorította el a Cygames csapatát attól, hogy egy sokkal nagyobb lépést tegyenek - a Platinum Gamesszel karöltve egy teljesen új, PS4-exkluzív címen kezdtek el dolgozni. Így érkeztünk meg a Granblue Fantasy Project Re:Link nevezetű projekthez, amelyet ma csak Granblue Fantasy: Relink néven ismerhetünk.

Egy vérbeli japán szerepjátékra számíthatunk, de a körökre osztott harcrendszer helyett a csapatunk összes tagja valós időben száll ringbe a behemót ellenfelekkel. Ehhez pedig egy igazán meseszerű világ párosul, így a zsáner szerelmesei tényleg megkapnak mindent, ami ilyenkor elvárható. Most pedig két új előzetest is megnézhetünk belőle: míg az első a Relink hőseit mutatja be stilizált rajzokkal, a második egyenesen belevág a játékmenetbe.

A Granblue Fantasy: Relink eredetileg 2018-ban jelent volna meg, a premierdátum azonban csúszik, pontos infóval sajnos nem tudunk szolgálni. Azt viszont már elkönyvelhetjük, hogy a játék kizárólag PlayStation 4-re érkezik.

3.
3.
Ganzer
Vagány. Animét megnéztem, mobiljátékkal is el lehet ökörködni. Azt art design nagyon bejön, várom ps4re.
1.
1.
kastorhun
Elképesztően tetszik, és persze hogy ez is ps4 exkluzív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...