Kiszivárgott a Kingdom Hearts III

  • Írta: szlav
  • 2018. december 16.
  • Hír
Link másolása
Több mint egy hónappal a megjelenése előtt kiszivárgott a Kingdom Hearts III. Állítólag több lemez gazdára talált már, így az interneten is felbukkantak az első gameplay videók. A játék atyja reagált a történésekre.

A Kingdom Hearts III csupán január 29-én kerül a boltokba, úgy tűnik azonban, hogy a játék teljes változata valamilyen módon máris eljutott néhány emberhez. Nem kell mélyre ásnunk ahhoz, hogy a különböző videómegosztó platformokon rátaláljunk a spoileres tartalmakra, egy bátor ember pedig már a Facebook piacterén is megpróbált hasznot húzni a korán kikerült lemezekből.

Mindez természetesen elég rosszul érintette mind a fejlesztőket, mind pedig a spoilerektől félő rajongókat. A játék atyja, Tetsuya Nomura a következőket nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Twitteren:

"Tisztában vagyunk vele, hogy a Kingdom Hearts III egy kisebb része már a megjelenés előtt kikerült az internetre. Azzal is tisztában vagyunk, hogy mindez hogyan történhetett. Sajnáljuk, hogy ez az eset aggodalmat okozott a rajongóink számára, akik örömmel várják a premiert.

Japán idő szerint tegnap este óta folyamatosan dolgozunk azon, hogy hogyan tehetnénk jóvá a helyzetet. Először azonban arra kell kérnünk titeket, hogy ne terjesszétek ezeket a videókat. A játék epilógusa, valamint egy titkos átvezetővideó - amelyek a játék legnagyobb spoilereit tartalmazzák - csak később kerülnek be a játékba, így elkerülhetjük a további szivárgást a megjelenés előtt.

Szeretnénk, ha mindenki egyszerre tapasztalhatná meg a teljes játék által nyújtott élményeket, ezért arra kérünk benneteket, hogy továbbra is támogassatok minket ezzel kapcsolatban. Emellett köszönetet szeretnénk mondani azoknak a rajongóknak, akik figyelmeztették a többieket az esetleges spoilerekről. Nagyon hálásak vagyunk!"

A Kingdom Hearts III január 29-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...