Megérkezett a Pillars of Eternity II utolsó DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 17.
  • Letöltés
Link másolása
Egy alvó isten testében játszódik a Pillars of Eternity II: Deadfire utolsó kiegészítője, amely egy nagyobb ingyenes frissítés mellett látott napvilágot. Tizenegy új alosztállyal bővült a felhozatal, így még színesebb karakterünk lehet.

Egy Maura nevű archmage felfedez egy kazamatát, amely egy gigászi gyíkisten testébe vezet. A környékbeliek segítségére indulsz, még azelőtt kell megtalálnod a mágust, mielőtt az alvó isten felébredne. Erről szól a Pillars of Eternity II: Deadfire harmadik, egyben utolsó DLC-je, a The Forgotten Sanctum.

Az Obsidian szerint az eddigi legdurvább kihívás várja a játékosokat a csomagban, és számos döntést hozhatunk meg Maura és az isten sorsára nézve. A kiegészítő 10 dollárba fáj a Steamen és a GOG-on.

Emellett megérkezett az ingyenes 4.0-s frissítés, amely nem kevesebb, mint 11 új alosztállyal bővíti az RPG felhozatalát, illetve kapunk két megabosst és új hajókat is.

A legutóbbi hírek szerint az szerepjáték nem fogyott valami jól, még szerencse, hogy az Obsidian jövője a Microsoftnál be van biztosítva. Már be is jelentették legújabb címüket, a The Outer Worldsöt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...