Pillars of Eternity II: Deadfire PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott a Pillars of Eternity.
1671042586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!
1646672414

Kukázták a Pillars of Eternity II Switch-változatát

A Pillars of Eternity II: Deadfire Nintendo Switchre készülő változatának kiadója, a Versus Evil a Discordon jelentette be, hogy sajnos törölték a projektet, így a játék már biztosan nem látogat el a platformra.
1630596600

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.
1613498400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.
1580119200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Továbbra is tart az év eleji pangás, de így is érkezik néhány cím, amin érdemes rajta tartani a szemünket. Akadnak itt várva-várt remasterek, új platformra költözött portok, de persze vadiúj játékok is.
1575482400

Januárig kell várni a konzolos Pillars of Eternity II-re

Noha a Pillars of Eternity II Switchre szánt kiadása továbbra sem kapott megjelenési dátumot, legalább azt tudjuk már, hogy mikor kerül boltokba a PlayStation 4-es és Xbox One-os átirat.
1573488000

Nem érdemes a Pillars of Eternity III-ra várni

Habár a Pillars of Eternityt hatalmas örömmel fogadta a keményvonalas szerepjátékokra éhes játékostábor, az azt követő Deadfire már nem teljesített valami jól a kasszáknál. Az Obsidiant ez kellően el is tántorította a folytatás ötletétől.
1569232800

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.
1548241239

Körökre osztott harcok a Pillars of Eternity 2-ben

Noha a Pillars of Eternity 2: Deadfire csatáit eddig is szüneteltethettük, sok hardcore RPG-s arc jobban örül egy igazi körökre osztott rendszernek. Az Obisidian a következő frissítéssel ezt a funkciót is élesíti.