Publikus tesztverziót kapott a rajongói KKND

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 17.
  • Korai verzió
Link másolása
A KKND Remake Development Team hivatalosan is megerősítette, hogy gőzerővel dolgoznak a Krush Kill ‘N Destroy rajongói felújításán. A munkálatok jól haladnak, és már el is érhető egy publikus tesztverzió.

A fiatalabb olvasóink talán már nem ismerik a Beam Software 1997-ben megjelent klasszikus, posztapokaliptikus világban játszódó stratégiai játékát, a KKnD-t, vagyis a Krush Kill'N Destroyt, vagy annak egy évvel később megjelent folytatását, a Krossfire-t.

Számukra jó hír, hogy most kapnak egy csipetnyi múltidézést, a rajongókból álló KKND Remake Development Team ugyanis úgy döntött, felújítja a játékot. Az OpenRA Engine segítségével zajló munka jól halad, aminek első fázisaként ma befutott a teljes multiplayer mód ingyenes változata, amit később jó eséllyel a kampány, illetve a Krossfire, azaz a folytatása renoválása követ.

Ha kíváncsi vagy, milyen is volt a játék vagy csak nosztalgiázni szeretnél, akkor innen tudod letölteni a szükséges adatokat.

2.
2.
Gariss
Fura, pont a napokban gondoltam a KKND-re. És bár csak a demójával toltam anno, az 576-os tesztjét rongyosra olvastam. Örülök, hogy a régi klasszikusokat felújítják, annyi kreatív és egyedi játék készült korábban (is) amit érdemes lenne újra elövenni.
1.
1.
Stranger
WoW. Nem gondoltam volna, hogy én még itt KKnD-ről fogok olvasni... Gyerekként ebbe több ezer órát beletoltam és a legrégebbi játék amit mai napig élvezni tudok. Mindig több pályáról, nehezebb AI-ról álmodtam és talán az is elkészülhet. Durva cucc... köszi a hírt róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...