Switchre is jön a Rad Rodgers

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A HandyGames megerősítette, hogy a tavasszal PC-re és konzolokra megjelent Rad Rodgers jövő év elején kap egy új kiadást, amit a játék tulajdonosai ingyen szerezhetnek majd be. A Rad Rodgers: Radical Edition ráadásul Switchre is jön.

A Rad Rodgers egy szuper 90-es évekbeli játékélmény, ami egyszerre gyúrja össze a Commander Keent, a Conkert, a Ruff'n'Tumble-t vagy a Jazz Jackrabbit-sorozatot, miközben azok koncepcióját a Metal Slug alapvetéseivel és némi Duke Nukem-kikacsintással fűszerezi.

A játék ráadásul jövő év elején kap egy felturbózott kiadást, a Rad Rodgers: Radical Editiont, ami végre Nintendo Switchen is beszerezhető lesz. Aki korábban PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on már beszerezte az akció-platformert, az pedig ingyen megkapja a csomagot, méghozzá egy frissítés formájában.

Az új kiadás tartalmazni fog egy kétfős kooperatív módot, egy Battle játékmódot, ahol haverjainkkal mérhetjük össze tudásunkat. Emellett kapunk sok-sok vadonatúj minijátékot, új világot, gyűjtögethető extrákat, szuper képességeket, továbbá rengeteg 90-es évekbeli vagy azokat az éveket idéző hőst (Lo Wang, Duke Nukem, Shelly "Bombshell" Harrison), mint játszható karaktert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...