Itt a viharokkal teli DLC az új Tomb Raiderhez

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Shadow of the Tomb Raider: The Pillar a második DLC a megjelenés utánra tervezett hét új kaland közül, melyben Lara ismét a természet erőivel veszi fel a küzdelmet. Meg persze közben mindenki mással is.

A The Pillar névre hallgató tartalmi kiegészítő legnagyobb újítása a Path of Huracan fedőnévvel ellátott kihívás, amiben a Maja-apokalipszis legendája mögötti igazságra deríthetünk fényt, mely során Larának nemcsak a Trinity harcosaival kell megküzdenie, hanem a kegyetlen időjárási körülményekkel is.

Emellett a DLC még a Sinchi Chiqa Battle Dress felszerelést hozza el a játékosoknak, ami nem csak a távolsági fegyverek ellen kínál remek védelmet, de a lőszerkapacitásunkat is jócskán megnöveli. Érkezik még a páncélozott ellenfelek ellen tökéletes választásnak bizonyuló Oathtaker íj, illetve az A Thousand Eyes skill, mely Lara túlélőösztöneire lesz jótékony hatással.

A Season Pass-tulajok számára ingyenesen tölthető, egyéb esetben pedig a játékhoz külön megvásárolható Shadow of the Tomb Raider: The Pillar DLC mostanra már elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...