God of War - Kratos mesés utazása

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 19.
  • Videó
Link másolása
A God of War nemcsak megújult játékmenete és emlékezetes pillanatai miatt az év egyik legjobb játéka, hanem varázslatos zenei aláfestése miatt is. A Santa Monica Studios ez utóbbiról emlékezik most meg egy zenés videóval.

A PlayStation Blogon megjelent egy érdekes bejegyzés, ami a God of War zenei anyagának elkészültéről árul el részleteket. Ennek apropóján pedig készült egy zenés bemutató is, ami spoilereket sem mellőzve alaposan végigköveti Kratos epikus utazását.

6.
6.
#4: Muspelheim. :) Én amúgy nem szigetnek mondanám, ugyanaz a terület ez is, mint a többi realmnél, csak nagyon le van amortizálva. :D

Amit viszont én még senkit nem láttam említeni, hogy a másik ilyen "challange realm", Nilfheim, gyakorlatilag egy leegyszerűsített roguelite mód.

Nekem maga a játék annyira nem volt nagy szám, mint amilyennek szeretik beállítani, de épp a fentiek, és a hozzáállásuk miatt nagyon tisztelem a csapatot. Kiadhatták volna ezeket DLC-nek is, de nem tették. Bár opcionálisak, és egyesek nem is találkoznak velük, benne vannak a játékban, nem vágták ki, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a mai trendek ellenére úgy érezd, hogy a teljes csomagot kaptad a pénzedért. Bármi egyéb sunyi húzásnak sem láttam nyomát, csak egy jó játékot akartak letenni az asztalra, és így is történt.
5.
5.
Lorthirash
Pontosan azért tartom én is olyan nagyra ezt a játékot, mert van benne lélek, érzelem.
Sokszor azt tapasztalom hogy a zenére nem adnak, pedig legalább annyit számít mint a grafika.
4.
4.
Macifasz
#3: Van egy challenge sziget, ahol egyre feljebb kell haladni és különféle ellenfeleket kell legyalulni kötött keretek között. Pl. nem használhatsz extra képességet, felvillan egy kör és azon belül kell megölni mindenkit vagy a kedvencem, nem sebződhetsz. :-D Sztem ez az a sziget, ahová egyébként a fősztori nem visz el (van egy másik ilyen is).
3.
3.
Batman
Mondjuk ez a lávás bugyogós rész egyáltalán nem ismerős nekem a játékből.
2.
2.
#1: Szerintem ebben semmi érdekes nincs.
1.
1.
ZephyrDavid
Érdekes, hogy 4k60fps videót raknak fel youtube-ra, holott a játék nem volt 4k60fps...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...