Ez lenne a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója?

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 20.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a Red Dead Redemption 2 hivatalosan csak PS4-re és Xbox One-ra elérhető, felkerült a netre az állítólagos PC-s verziót bemutató videó. Könnyen lehet, hogy átverés az egész, ám attól még elég profi és hihető munka.

Elég valószínű, hogy a Rockstar már a Red Dead Redemption 2 PC-s verzióján dolgozik, hiszen utaltak már erre jelek a stúdió álláshirdetéseiben. Most viszont egy árulkodó videót fedeztek fel a ResetEra fórumozói. A videós szimplán lekamerázta a monitor képét, belépett a játék menüjébe, ahol számos PC-specifikus grafikus beállítást is láthatunk (V-Sync, FXAA és így tovább).

Van rá esély, hogy fake az egész, hiszen amikor megváltoztatjuk a felbontást, a legtöbb PC-s port esetében felugrik egy ablak, ami után 10 másodpercünk van jóváhagyni a beállítást. Ez hiányzik a videóból. Ugyanakkor anno hasonló módon szivárgott ki a GTA V számítógépes változata is - ezt ne felejtsük el!

6.
6.
br1Koo
Szerintem is reális a 2022, bár a gta online még erősen menetel, adtak ki új dlc-t is hozzá. Az igazi kérdés az, hogy ha jön az új gta akkor ugyanúgy online-al jön-e és ha igen mi lesz a mostanival. Én annak is örülnék személy szerint ha bővítenék a kövi gta-ig a mostani térképét. Az biztos nagyot ütne.

Mondjuk valami ilyesmi:
https://goo.gl/images/Q36xke
5.
5.
Batman
Szerintem már fejlesztik a GTA 6-ot egy ideje, nem hinném, hogy ők csak a Red Deaden dolgoztak mint az állat. Elég nagy a rockstar, a tervezés már lehet meg is van az új GTA-hoz. Mindenesetre 2022 előtt biztos nem jön, mert megpróbálják ebből a legtöbbet eladni és nem akarnak önmaguk riválisa se lenni.
1.
1.
Grabowsky30+
Nagyon csodálkoznék ha úgy döntenének, látva a GTA5 pc-s eladásait, hogy a RDR2 nem jön pc-re. Jövő nyárra, de legkésőbb őszre ki fogják adni pc-re. Szerintem a Rockstarnál sem a pénztárcájuk ellenségei! Azért annyi címük nincsen, hogy ilyen ziccereket kihagyjanak. Én így gondolom, aztán lehet máshogy lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...