Iron Harvest - így fest a multiplayer

  • Írta: szlav
  • 2018. december 20.
  • Videó
Link másolása
Javában zajlik az Iron Harvest második alfatesztje, melynek során a játék előrendelői a többjátékos módot próbálhatják ki. A KING Art Games összeállított egy kis ízelítőt az online akcióból.

Hatalmas dieselpunk gépszörnyek esnek egymásnak az Iron Harvest legújabb kedvcsinálójában. Az Alpha 2 tesztsorozat során a stratégiai játék előrendelői egymással szemben próbálhatják ki, hogy mit is tud a KING Art Games programja. Az így elérhető build két 1v1-, két 2v2-, valamint egy challenge-térképet tartalmaz, ezeken ismerkedhetünk meg a jelenleg játszható két frakció egységeivel.

Az első ránézésre a Company of Heroesra emlékeztető RTS végleges változata három frakcióval, több mint negyvenféle egységgel, kilenc hőssel és három teljes értékű kampánnyal kerül majd a boltokba. Az egyjátékos sztori mellett persze skirmish- és challenge-pályák is várnak majd ránk, melyeket akár barátainkkal kooperálva is legyűrhetünk. A KING Art Games továbbá szezonokra osztott rangsorolt multiplayer-meccseket, valamint ingyenes DLC-ket ígér a későbbiekben.

Az Iron Harvest valamikor 2019-ben érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...