Befutott a Men in Black: International előzetese

  • Írta: szlav
  • 2018. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idegen lényeket nemcsak az Egyesült Államokban kell kordában tartani - ez egy internacionális, sőt intergalaktikus feladat! Ezúttal Tessa Thompson és Chris Hemsworth csatlakoznak a fekete ruhások szervezetéhez.

Will Smith és Tommy Lee Jones legendás kalandjai után itt az ideje, hogy néhány fiatalabb ügynök vegye át a stafétát. Chris Hemsworth és Tessa Thompson már a Thor: Ragnarokban is nagyot alakítottak, így a Men in Black akciódús, idegen lényektől hemzsegő környezete talán nem is olyan szokatlan számukra. A rendezői székben pedig az az F. Gary Gray ül, aki korábban a Straight Outta Comptont, vagy a Halálos iramban 8-at szállította.

A látványos sci-fi-trilógia rebootja a megszokott humorral tér vissza, K és J ügynök helyett azonban M és H történetét követhetjük majd. A zöldfülű hölgyeményt és lusta társát maga Liam Neeson igazítja majd el, miközben az MIB brit kirendeltségénél igyekeznek megvédeni az emberiséget a földönkívüli behatolóktól. A megjelenés jövő nyáron várható.

21.
21.
Ooorky
#20: Köszönöm, hogy jól megasszontad a semmit.
20.
20.
delphijos
#18: De hogy hogy Te is megjelentél osztani az észt. Látom hasonló színvonalon mint máshol.Elárulom hogy az olyan trailer ami

"általában a film legjobb pillanataiból van összeválogatva (sokszor pont a legfontosabb dolgokról lelőve a poént)" az SZAR trailer. Elég szomorú ha Te ilyeneket vársz a "kedvhez".

Másrészt lehet hogy nem jön be a trailer, van ilyen, de az "üres az egész film" szöveg akkor is bullshit 2 perc alapján.
19.
19.
Heldengeist
#16: Szerintem olyan nagyon a Marvel sem ért hozzá. Évente 2-3 filmmel már az is teljesen kiégett. Talán a Deadpool kivételével közel sem találom annyira szórakoztatónak a Guardians of the Galaxy óta készült Marvel filmeket, mint amik azóta készültek. Nem is várom/nézem őket annyira. Abból kb. egy tucatból, ami azóta jött talán 3-at ha láttam és minél újabb, annál rosszabb.
18.
18.
Ooorky
#17: Trailer dolga a kedv meghozatala a film megtekintéséhez, ezért általában a film legjobb pillanataiból van összeválogatva (sokszor pont a legfontosabb dolgokról lelőve a poént) .
Ha ez nézhetetlenül sz*r akkor mégis mit kellene várni a filmtől?
17.
17.
delphijos
#13: “üres az egész film, nincs ami megadná a lelkét“

Te már láttad ? Vagy szokás szerint egy 2 perces ízelítő alapján tudod hogy szar ? Mindig is ez volt a kedvencem. Amikor valaki ennyi alapján megmondja a tutit. Félreértés ne essék , lehet hogy nem lesz jó, de jó lenne nem ennyi alapján ítéletet mondani. Főleg ne ílyen szöveggel hogy “az EGÉSZ film”
16.
16.
Aanash
#13: Ezért hagyják békén a régi részeket és ne is próbálják azokat se túlszárnyalni, se semmit.

Találjanak ki valami újat, bár a mai filmek nagyon semmilyenek, valahogy mindenki marvel féle látványosat meg vicceset akar.
A gond az, hogy a marvel ért hozzá és úgy látszik ezzel egyedül fog maradni mindig.
14.
14.
Matt8888
Újabban "minden" film "poppos" ízesítésű?
13.
13.
n_csacsi
#10: Csak ha már letettek egyszer valamit az asztalra, azt nehéz überelni, felülmúlni meg pláne. Értem én, hogy kell a vérfrissítés és rebootolják a filmet, de egyszerűen nem éreztem benne semmit...üres az egész film, nincs ami megadná a lelkét.
Ez egy ilyen "dobjunk össze valamit, hadd örüljenek az emberek, úgyis beülnek rá, mert MIB film"
12.
12.
Nothing
Gondolom Smith jó szokása szerint a világ összes pénzét kikövetelte volna magának egy szerepért + egy másik főszerepet a fiának...esetleg hozta volna Martin Lawrence-t is, hogy megint együtt nyomják a tökélyre fejlesztett rasszista/szexista szövegeiket - a PC kerekasztal nagy megelégedésére...

Örülök, hogy nem így történt.
11.
11.
sírók ki ribancok vagytok mind:D
10.
10.
Aanash
Ha teljesen elhagyják a régebbi részeket azokat tiszteletben tartva, akkor akár még jó is lehet.
Merjenek lépni valamerre és új dolgokat kitalálni.
9.
9.
sisxgame
Hát nem tudom. Nem hinném hogy lesz olyan jó mint az előző 3 rész. Ha nagyon unatkozom és nem lesz más talán beülök rá, de nincsenek túl nagy elvárásaim.
7.
7.
Macifasz
Borzalmas. Se nem vicces, se nem stílusos és abszolúte nincs meg benne a Men in Black érzés. Számomra kiábrándító volt. :-/
5.
5.
Heldengeist
Hát ez már most nem hangzik jól. Alaposan át kell írni az egészet, hogy passzoljon az új színészek karakteréhez és szerintem vagy nem fogják és emiatt izzadtságszagú és hiteltelen lesz az egész, vagy megteszik és emiatt elveszíti a báját.

Hollywood valamiért nem tudja betökélni, hogy néha (inkább általában) a klasszikusokat jobb békén hagyni.
4.
4.
gerappa
Hát amikor ma megláttam youtube-on ezt a videót, a felénél kinyomtam. Erre sem fogok mozijegyet venni, az biztos.
2.
2.
Yanez
Hááát... nem tudom mit mondjak erre. Olyan erőltetetnek tűnik, de ne legyen igazam. A végén jó volt az a Thor-os easter egg. :)
1.
1.
kastorhun
Nem igazán tetszik, eddig talán ez tűnik a legrosszabbnak. (még a 2. résznél is rosszabbnak tűnik)
De 1 előzetes alapján nem szabad ítélkezni, várni még mindig várom, de közel se annyira
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...