Crackdown 3 - nézzünk bele a single-be!

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 21.
  • Videó
Link másolása
Noha a Crackdown 3 megjelenése már a nyakunkon van, nem sokat láttuk eddig az egyjátékos módot. Szerencsére az IGN bemutatója változat ezen, így további részletekkel is szolgálhatunk a nyitott világú szuperhősös címről.

A sorozatra jellemző védjegyek a Crackdown 3-ból sem hiányozhatnak, de már az is világos, hogy minden egyes szuperhősnek külön mentései lesznek, így egymástól függetlenül tevékenykedhetünk a világban.

A videóban Terry Crews által alakított Jaxon karakterét láthatjuk mozgásban, a szabadság tényleg hatalmas, rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy leszámoljunk az ellenséggel.

A következő hetekben még több infó érkezik az egyjátékos módról és a multiról is. Megjelenés február 15-én PC-n és Xbox One-on.

15.
15.
Thor Vath
Ezt a Crackdownt annyira tolják, meg hype-olják, mintha valaha is sikerjáték lett volna. Akarják, hogy tetszen. “Itt ez a harmadik, na de ez már CSAK TETSZIK? Valakinek? Senkinek? Ööö... akkor csinálunk egy negyediket.
13.
13.
delphijos
Egy ilyen játéknál a nem nagyon értem az életerő pontok mutogatását a találatoknál. Valamiféle RPG feelinget akarnak vele elérni ??? Mert ahhoz mer full arcade az egész. A grafikára meg szerintem 360-on is szívta volna a fogát az ember.
12.
12.
Mondi21
#7: Még finoman fogalmaztál
11.
11.
Mondi21
Hát komolyan mondom, láttam már sok mindent, de őszintén. Ez mi a szar?

Hamarosan 2019, ezt komolyan gondolták?

Valaki erre adott pénzt? A fejlesztés felénél el kellett volna kaszálni. Tök király lenne ha 3-4 ilyen gagyi játék helyett összehoznának egy komolyat. Isten irgalmazzon a Microsoftnak...
10.
10.
Gaboo77
Ezen én=Értem én *javítva.
9.
9.
Gaboo77
Ez mekkora bukta lesz... Ezen én, hogy már annyi pénzt öltek bele, hogy bármennyit eladnak az is csökkenti a veszteséget, de ezt látni kellett volna már rég kedves Phil Pancser.
8.
8.
Back2U
#6: Ki mondta itt hogy szar?
7.
7.
kastorhun
Te jó ég, valami elképesztően rettenetesnek tűnik!
6.
6.
Anti4730
#5: Jo ennyi erovel az osszes letezo jatek szar, mert egyik sem uti meg a god of war szintjet
5.
5.
Back2U
#4: Szövegértés. Minőségben nevet rajta.
4.
4.
#1: Neki mi koze hozza? Ezt a jatekot majd a Saints Rowhoz, Just Causehoz erdemes hasonlitani. Ha valaki azokon nem szorakozott ezen se fog, az tuti.
3.
3.
silkgoat
huu, beleborzongtam. A borderlands 2009-ben ennel ezerszer tobbet adott. :D
Bamulatos hova fejlodott a jatekfejlesztes :D
2.
2.
Anti4730
Szerintem jo lesz, egy eselyt mindenkepp adok neki.
1.
1.
Ez Just Cause-színvonal, vagy még inkább alatta...

Kratos sírva röhög ezen Midgardban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...