Klasszikus verdákkal erősít a DiRT Rally 2.0

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 21.
  • Videó
Link másolása
Aki nem tudná, a DiRT Rally 2.0 egy korszakokon átívelő csomag lesz, amelyben számos klasszikus raliautót is irányíthatunk. A legújabb trailerben feltűnik jó pár olyan konstrukció, amit látva megdobban a szívünk.

Egészen a '60-as, '70-es évekig megyünk vissza a DiRT Rally 2.0-ben. Irányíthatjuk benne az Alpine Renault A110 1600-at Új-Zéland nyomvonalain, vagy éppen a Ford Escort Mk II-t az ausztrál homokban. Az Audi Sport quattro S1 E2-t sem kell bemutatnunk a hozzáértőknek, ahogy a nyolcvanas évek más híres Group B-járműveit sem.

Colin McRae 1995-ös Subaru Imprezája is egy ikonikus autó, naná, hogy ez sem marad ki a Codemasters alkotásából. Ám függetlenül a retrótól, a játék amúgy is elképesztő, hiszen a terep folyamatosan deformálódik, így nem mindegy, hogy hányadik indulóként vágunk bele az időmérésekbe.

A DiRT Rally 2.0 február 26-án robog be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
Cooper911
"Aki nem tudná, a DiRT Rally 2.0 egy korszakokon átívelő csomag lesz, amelyben számos klasszikus raliautót is irányíthatunk."
Mint az első részben? Nahát! Ott is volt 60-as 70-es évek, meg group B is. Ok lesz azért pár új verda.
Az első részben fura hogy az elején nagyon gáz az irányitás. Aztán ahogy fejleszted a csapatodat egyre jobb lesz. Elöször én is azt mondtam, hogy ez meg mi a ...??! Aztán fél év múlva elővettem nekiálltam rallycrosst nyomatni benne és úgy belejöttem, hogy a rallyt is végigoltam a legnehezebb fokozatot kivéve.
5.
5.
Őrnagy
#3: Miért volt csalódás neked?
4.
4.
Őrnagy
#2: Én meg rockkal nyomok minden ilyesmit :)
3.
3.
Blazkowicz
Amennyire hypolták az elsőt, nekem akkora csalódás volt. Még egyszer nem kérek belőle, bármennyire is szeretem az autós játékokat és van szimulátorom is. Szóval majd ha szépen ingyen lesz akkor ránézek :)
2.
2.
Ooorky
#1: Igen.
Mondjuk én minden autós játékot eurobeat aláfestéssel tolok.

https://youtu.be/cd6pdhNvN7Y
https://youtu.be/xHWxVlEnahk
https://youtu.be/VCMIunnTd1g
1.
1.
Őrnagy
Az elsőben nem tetszett 2 dolog: visszajátszáskor a a kamerakezelés, és a zene. Komoly autóversenynek csak szar zenéje lehet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...