Steam Winter Sale 2018 - szavazz te is!

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 21.
  • Akció
Link másolása
Elrajtolt a Steam szokásos téli akciója, mely során ezúttal is rengeteg címet szerezhetünk be akár 50 százalék feletti leárazással egybekötve. A vásár mellett pedig a The Steam Awards jelöltjeire is letehetjük a voksainkat.

Az akciók idén is meglehetősen jók lettek, összefuthatunk például az aszimmetrikus horrorjátékok kedvelőinek ajánlott, és utóbb hónapokban roppant népszerűségnek örvendő Dead by Daylighttal 9,99 eurós áron, de csábító lehet a zombiirtás megszállottjainak az igencsak olcsó, ám annál élvezetesebb Left 4 Dead 2 1,63 euróért, a battle royale-őrülteknek a PlayerUnknown’s Battlegrounds 19,99 euró ellenében, illetve a Dragon’s Dogma: Dark Arisen felújított verziója 8,99 euróért. Természetesen ezek mellett még számtalan vonzó ajánlattal futhatunk össze, szóval mindenképpen érdemes meglátogatni a virtuális vásárt.

Emellett még fontos megemlíteni, hogy nyolc kategóriában szavazhatunk a The Steam Awards jelöltjeire a szezonális akció ideje alatt, voksaink után pedig jogosultak leszünk egy-egy Steam Díjak-játékkártyáért, melyet adott esetben beválthatunk, vagy el is adhatunk. A győztes címek 2019 februárjának elején lesznek kihirdetve.

A Steam Winter Sale tegnap este vette kezdetét, és a tervek szerint január 3-án, helyi idő szerint 19 óráig lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...