Máris profitot termel a GRIS

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 22.
  • Biznisz
Link másolása
Alig egy hete kapható a Nomada Studio megható platformjátéka, és máris nyereségessé vált. A csapat nagyon örül a sikernek, de ami a legjobb, talán más platformokra is kijöhet az idei év egyik legnagyobb meglepetése.

A GRIS egy szomorú mese egy lányról, aki elvesztette hangját, és bánatában egy olyan utazásra indul, melyben fájdalmai testet öltenek. Még szerencse, hogy rajta van ruhája, ami idővel változik, egyre több új képességet szerez, így a korábban elzárt területek is megnyílnak előtte.

A grafika és a zene tényleg a zsigereinkbe hatol, s talán nem véletlen, hogy ilyen sok játékos csapott le a művészi alkotásra. A Nomada Studio a Twitteren jelentette be, hogy a GRIS alig egy héttel a megjelenés után máris profitot termel. "Egy hete van kint a GRIS, és a csapatunkat elbűvölte a hihetetlen fogadtatás, és örülünk, hogy máris nyereséges a játék. Mindenkinek köszönjük a támogatást!"

Mindig örülünk annak, ha egy indie stúdió fáradságos munkája gyümölcsöző lesz, így van rá esély, hogy a PC-n és a Switchen kívül más platformokra is kiadják. A GRIS tényleg megérdemli a sikert, hiszen nagyszerű lett, bátran ajánljuk kipróbálásra az ünnepek alatt!

1.
1.
Cikk: "Még szerencse, hogy rajta van ruhája..."

Hát akkor gondolom ezt sem Kovi rendezte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...