GRIS PC, SW

Egy megható 2D-s platformerrel van dolgunk, gyönyörű, kézzel rajzolt grafikával. A játékmenet nyugodt és élvezetes, frusztrációtól és haláltól mentes.

Ezek a címek jönnek a hónapban a Game Passbe

A legtöbbről már tudjuk, hogy érkeznek, azonban nem árt összegezni, hogy milyen új címekre számíthatnak a szolgáltatás előfizetői. A lista várhatóan nem teljes, számíthatunk még pár beesőre a hónap során.

Lássuk, milyen játékok landolnak még augusztusban az Xbox Game Passbe!

Hónap közepe van, ami azt jelenti, hogy a következő hetekben újabb játékhullám érkezik az Xbox Game Pass katalógusába. A főfogás kicsit véres lesz, cserébe viszont nagyon friss.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év végi hajrához, a következő napokban kerül boltokba az utolsó adag nagyobb cím az idei esztendő felhozatalából. Lássuk, mire számíthatunk!

Egy újabb indie játék terjeszkedik: a GRIS érkezik PS5 és Xbox Series X/S konzolokra

A gyönyörű akvarell platformokon játszódó indie játék, a GRIS megérkezik az újgenerációs konzolokra is decemberben.

Final Fantasy XV - távozik a Game Passből

Az új indulók mellett sajnos néha azokról a játékokról is említést kell tennünk, amelyek hamarosan elhagyják az Xbox Game Passt, és most a Microsoft előre jelezte, hogy pontosan ez fog történni a Final Fantasy XV-tel is.

Egymillió példánynál jár a GRIS

A Nomada Studio a Twitteren újságolta el a jó hírt, hogy a GRIS című játékuk mára elérte az egymillió eladott példányt. Szép eredmény ez egy független fejlesztő számára még akkor is, ha a Devolver Digital segített nekik kiadóként.

Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.

Kollaborál a Rainbow Six: Siege és a GRIS

Mi a közös a Ubisoft taktikai shooterében és a Nomada Studio érzelmes platformerében? Abszolút semmi! A Rainbow Six: Siege csapata azonban egy ingyenes fegyverkinézettel tiszteleg a díjnyertes indie játék előtt.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.