Fallout 76 - némi kárpótlás a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 23.
  • Hír
Link másolása
Minden olyan játékos, aki az idei év folyamán legalább egyszer bejelentkezett a Fallout 76 teljes verziójába, ingyen megkapja a Fallout Classic Collectiont - igaz, kizárólag PC-re.

Nem egyértelmű, hogy csupán egy karácsonyi marketingfogásról, vagy a meglehetősen elbénázott PR, és a még annál is jobban félrecsúszott Fallout 76 kárpótlásáról van-e szó, de annyi biztos, hogy a Bethesda hivatalos tweetje szerint minden játékos, aki 2018-ban legalább egyszer elindította a Fallout 76-ot - platformtól függetlenül - az ajándékba gazdagabb lehet a Fallout Classic Collection csomaggal.

Utóbbi egészen pontosan az eredeti Fallout, a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel és a Fallout 2 egybecsomagolt kiszerelése. Az ajándék - vagy kárpótlás - várhatóan 2019 januárjában lesz kiosztva a játékosok közt. A Fallout 76 jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a játékról készült tesztünket pedig az alábbi linken érhetitek el.

17.
17.
#12: Erről van egy sztorim:

Amikor kijött a Bayonetta gépre. Leszedtem torrentről, hogy megbizonyosodjak, nem-e egy gagyi konzolport. De nem volt az, be is jött és helyből két órát, ha nem többet toltam egy seggel. Okés, ki is léptem, takarodtam Steam-re, és meg is vettem simán. Az még okés, hogy nem működött a mentésem, hiába másoltam be, ezért nem lehet őket hibáztatni. De a játék előtte csak a vsync miatt nem ment 300 fps-el, itt meg bármit állítottam, 2 fps. MAX. Valamikor 1.

Olvastam tehát a fórumot.Semmi megoldás, ígértek patch-et hetekkel az előtt, de semmi. Jól van, mondom refund. Meg is írtam indoklásnak, hogy sorry a warez verzió megy, ez meg nem, ilyen fejlesztőket nem támogatok, vissza a pénzt.

El is fogadták az indoklásomat. A játék refunded lett, levették a könyvtáramból... csak a pénzt nem küldték vissza a mai napig. Tényleg. elvették a játékot és nem kaptam vissza a pénzt.

No az óta is, ha a Bayonetta-val akarok játszani, olyan lelki nyugalommal torrentezem le (hiszen kifizettem), mintha Steam-ről szedném. És hibátlan a játék.
16.
16.
#15: Momentán 13.69€ a játék. (ha tudod, hol kell venni) De ez is a fejlesztőktől van, senki más nem tud Steam key-t adni, csak ők. És azért ez a nyílt vállalása annak, hogy mekkora kuki ez a cím. Kár, hogy ennyi pénzt sem ér meg a cím. Én azt mondom, hogy jelenleg, ha 5€-t megér, de azt is csak azoknak, akik nem szeretik a videojátékokat. Mert ugye aki szereti őket, az eleve a közelébe sem megy ilyeneknek.
13.
13.
Ooorky
#12: Én gog-on és uplay-en is visszakaptam eddig a pénzem, csak 1-1 e-mail volt a support-nak. Legtöbb cég inkább visszatérít, mert fontosabb a jó hírnév.
12.
12.
Juha
#10: Sokszor hallottam már, hogy ha Steam-nél eléggé magabiztosan vered a nyálad, akkor a pénzt is visszautalják. Ezzel kapcsolatban még nyerni is lehetett (ok, nem Steam: €60-ért rendelt cuccot, pár hét után visszatérítették, de a Ft/€ miatt nyert párszáz Ft-ot :-) tiszta tőzsde basszus)
10.
10.
Max3000
#9: Ott a gond,hogy fogalmad sincs már megint a dolgokról,(még akkor sem ha elmagyarázzák)csak azt nem értem akkor,hogy miért kontárkodsz bele a dolgokba.

A steam azt engedi be a platformjába amit akar,bizonyos szabályzata is van erre.Nekünk játékosoknak nagyon jogunk sincs,kapunk jobb esetben egy próbaverziót,de nekünk nem térítenek vissza semmit haver.Az 5-ös kommented-re reagáltam amit,nem egy platform szabályzata szerinti be nem tartásáról volt szó.
9.
9.
Ooorky
#8: Azt írtad az NMS esetében se lehetett volna tenni semmit.
Pedig lehetett, csak 2 cég lerendezte egymás között így elmaradt a pereskedés (Hello Games is erősködhetett volna, hogy nem térít meg semmit).

Úgyis tovább fogod szőni, hogy csakazértsemertnem.
#ignore
8.
8.
Max3000
#7: Ennek semmi köze ahhoz amiről beszéltünk.Még jó,hogy a steam azt csinál a saját platformján amit akar a saját szabályzata szerint.Ez egy másik jog megsértése a két fél között.
7.
7.
Ooorky
#6: NMS esetében a Valve kényszerítette őket teljes visszatérítésre az üzletszabályzat megsértése miatt.
Ezért nem jött ki Steam-re az f76.
6.
6.
Max3000
#5: Vicces muki vagy.Ezek a játékosok által indított pertől félnek a legkevésbé,főleg,hogy kipróbálhatta mindenki a fallout 76-ot.

Még egy no mans sky esetében sem lehetett volna tenni semmit.
5.
5.
Ooorky
Amerikában ha elfogadod a kárpótlást akkor nincs jogod utána perelni. Ezért adtak 5$-nyi ingame valutát előzőleg, de azt sokan visszadobták, hogy nem kérik, most próbálkoznak mással.
4.
4.
ollie92
2.
2.
szinkron
Hú, de nagyvonalúak. Micsoda undorító fejlesztő lett ez is.
1.
1.
jani091
Túlságosan nem erőltették meg magukat. Szerintem még nincs olyan gamer akinek ne lenne meg mind a három klasszikus rész, főleg hogy nem egyszer osztogatták őket ingyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...