New World - képeken a mesterségek

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 23.
  • Képek
Link másolása
Az Amazon nem aprózza el a készülő MMO-játékáról a képek szivárogtatását, a gyönyörű helyszínek után most az építkezés, a favágás és a bányászat rejtelmeibe kapunk betekintést egy-egy kép erejéig.

A múlt hónapban Brightwood és Waver’s Fen térségét csodálhattuk meg, ezúttal viszont már azt is láthatjuk, hogy milyen az élet az Amazon fantasy MMO-jában. Az új képeken három különböző mesterséggel találkozhatunk; az első kép mindig a nyersanyagok begyűjtésével kapcsolatos, a második pedig munkánk gyümölcsével. Így láthatjuk, ahogyan vasat bányászva saját vértet kovácsolhatunk, fát vághatunk, hogy egy komplett erődöt építsünk belőle, és virágokat is szedhetünk különféle főzetek készítéséhez.

    


Ezeken túl érkezett még két másik kép is, melyen ismét a mesésen festő környezetet láthatjuk. A történetet és a körítés pontos leírását azonban még mindig homály fedi, annyi viszont már biztos, hogy ebben a fantasy világban unalomra nem lesz időnk.

A New World egyébként jelenleg zárt alfastátuszban a kiváltságosok számára már elérhető, a hivatalos PC-s rajthoz azonban 2020-ig várnunk kell.

3.
3.
PapaYeti
Akkor már inkább megszerzek megint minden csillagot Márióval... :)
2.
2.
pszihoapu
"hivatalos PC-s rajthoz azonban 2020-ig várnunk kell."
2020? addigra sztem "mesesen" elcsuful az addigi felhozatalhoz kepest (sztem most sem kiemelkedoen szep) masreszt meg az is elfelejti akit esetleg erdelt.
1.
1.
crytek
Bárcsak valaki single rpg-t is gyártana... MMO-kkal kb világháborút lehet nyerni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...