Atlas - nem fogadták túl jól a Steamen

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 24.
  • Hír
Link másolása
Többszörös csúszás után végül december 22-én startolt el a Studio Wildcard kalózos MMO-ja a Steam Early Access keretében, azaz egy nappal később, mint azt legutóbb ígérték nekünk. A játék jelenleg számos hibától szenved.

Nagy várakozás előzte meg az ARK: Survival Evolved fejlesztőinek új játékát - még a The Game Awardson is levetítettek róla egy előzetest -, pár hete azonban lehetett sejteni, hogy valami baj lehet az MMO-val, hiszen a premiert többször is elhalasztották.

Legutóbb december 21-re ígérték a korai hozzáférés indulását a Steamen, rengeteg streamer élőben szerette volna követni a rajtot, azonban ők és a több ezer nézőjük is hoppon maradt: a szerverek végül december 22-én indultak el. A játékosok nem voltak elragadtatva a korai verziótól, az "többnyire negatív" kritikákat kapott a Steamen: sokan panaszkodnak az instabil netkódra, a folyamatos lagra és számos más bugra. Végül is ez gyakori probléma egy korai hozzáférésben leledző címtől.

Az viszont más kérdés, hogy tartalmilag is vannak gondok az Atlasszal. Sokan úgy gondolják, hogy inkább az ARK egyik DLC-jével játszanak, semmint egy teljesen új IP-vel. A mechanika ugyanaz, számos assetet újra felhasználtak. A leleményes felhasználóknak még az ARK menüjét is sikerült elővarázsolni, ami tényleg a spórolás nyoma.

Jelenleg tehát nem jó vétel az MMO 25 euróért, kell még neki idő, hogy játszható legyen. Januárban mi is beszámolunk a tapasztalatainkról.

15.
15.
Cooper911
Anno amikor Conan elérhető lett early accessben, akkor egy szaggató bugos gagyi volt. Most már egész jó, de eddigre már mindenki ráunt kivéve a néhány fanatikust.
Szóval jobb hagyni kiforrni az early access játékokat.
12.
12.
PiszkosFred
#11: Az ugye vilagos, hogy a video 99%-ban nem az Atlasbol latsz gameplayt, hanem egy moddolt ARK-bol, az Atlasrol csak beszel a csavoka?

#9
A jatek jelenleg eyg rakas fos, el lehet lenni vele, de rengeteg javitasra szorul a kovetkezo 1-2 evben. Azok a hisztis picsak, akik megvettek a Hype miatt a jatekot, es csodalkoztak, hogy a szerverek az indulaskor behaltak - mint szinte MINDEN hasonlo esetben, barmelyik random jateknal -, es aztan mentek sirni es lepontozni a dragaim, mert "jaj, nem megy a szerver". Na az ilyen elettol idegen lenyeket nevezem en hisztis picsanak es csak nyer vele a kozosseg, barmely jatekot is nezzuk, ha refundol es mashol duzzog tovabb.

Atlasnal sem volt maskeppen.
11.
11.
Batman
16:09-nél nézzétek már azt a csodás térkéo artworköt :D Beszarok
7.
7.
PiszkosFred
#6: Hat, jol gondoltak a sracok, mert a trailer miatt baromi sokan behuztak 0day, es a hisztis picsakat leszamitva maradtak is egyelore, dugig vannak a szerverek, es jelenleg a gportal-nitrado-stb. szolgaltatok sem birjak felloni a rengeteg privat szervert, amelyet rendeltek. Valaki baromi sok penzt szerzett karacsonyra, az teny.
6.
6.
Extol
Tele van már a padlás az ilyen sokatlátott hulladékkal, csodálkoznak hogy a kutyának sem kell
4.
4.
Batman
Egy kemény 2003-mas szintet hoznak a gameplayek. Valószínűleg anyagi gondjaik voltak, ezért olyan amilyen.
2.
2.
Khaszás
Trailer alapján nagyon vártam, viszont elég csalódás keltők a gameplay videók olyan bugyuta vagy nem tudom... A többszöri csúsztatás meg egyenesen szánalmas.. mármint nincs azzal gond csak hát ugye a kommunikáció 0. :D Az ára amúgy 20,74 EUR jan.02-ig
1.
1.
Slik
az ilyen jatekokat a megjelenes utan min egy evvel lehet jatszani normalisan
ha addigra ki nem hal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...