Felújítva térhet vissza a Sniper Elite V2

  • Írta: szlav
  • 2018. december 27.
  • Pletyka
Link másolása
Néha megesik, hogy egy játék korhatár-besorolása már a hivatalos bejelentés előtt felkerül az internetre. Nincs ez másképp most sem, ezúttal az ausztrálok szivárogtatták ki a Sniper Elite V2 remasterelt változatát.

Ha ti is kedvelitek a Sniper Elite-sorozatot, akkor van egy nagyon jó hírünk számotokra! Ausztrália korhatár-besorolással foglalkozó szerve ugyanis talán kéretlenül, de lerántotta a leplet a Sniper Elite V2 Remasteredről. Bizony, a nem is olyan régi, eredetileg 2012-ben megjelent cím felújított változatot kap, és ha hihetünk az információknak, akkor a ráncfelvarrást is a Rebellion végzi.

Érdemes megemlíteni, hogy multiplatform címként jelölik meg a játékot, így egész valószínű, hogy elsősorban a PS4-en és Xbox One-on (vagy talán a Switchen?) lövöldöző játékosok miatt készülhet ez a verzió, hiszen a PC-s változat a mai napig is egészen remekül tartja magát. További vicces apróság, hogy a fent említett oldalon enyhe meztelenséget jelölnek a játékban. Úgy tűnik, hogy az ausztrálok nem bánják nagyon, ha távcsövessel kasztráljuk a nácikat.

4.
4.
NECROSMOKE
Johet ezerrel :)
Imadom <3
2.
2.
Zisten
A V2 egyetlen hibája a túlzottan lineáris pályák voltak.
A látvánnyal nem volt gond, de jól fog neki állni, ha kap egy 3. vagy 4. részre hajazó külsőt .
1.
1.
Matt8888
Szerény véleményem szerint az alap sem volt olyan borzalmas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...