Felújítva térhet vissza a Sniper Elite V2

  • Írta: szlav
  • 2018. december 27.
  • Pletyka
Néha megesik, hogy egy játék korhatár-besorolása már a hivatalos bejelentés előtt felkerül az internetre. Nincs ez másképp most sem, ezúttal az ausztrálok szivárogtatták ki a Sniper Elite V2 remasterelt változatát.

Ha ti is kedvelitek a Sniper Elite-sorozatot, akkor van egy nagyon jó hírünk számotokra! Ausztrália korhatár-besorolással foglalkozó szerve ugyanis talán kéretlenül, de lerántotta a leplet a Sniper Elite V2 Remasteredről. Bizony, a nem is olyan régi, eredetileg 2012-ben megjelent cím felújított változatot kap, és ha hihetünk az információknak, akkor a ráncfelvarrást is a Rebellion végzi.

Érdemes megemlíteni, hogy multiplatform címként jelölik meg a játékot, így egész valószínű, hogy elsősorban a PS4-en és Xbox One-on (vagy talán a Switchen?) lövöldöző játékosok miatt készülhet ez a verzió, hiszen a PC-s változat a mai napig is egészen remekül tartja magát. További vicces apróság, hogy a fent említett oldalon enyhe meztelenséget jelölnek a játékban. Úgy tűnik, hogy az ausztrálok nem bánják nagyon, ha távcsövessel kasztráljuk a nácikat.

10.
atesz89
#9: Meg van eredetiben a Sniper Ghost Warrior első része, de annál többet nem is költöttem a szériára. Sniper Elite-ből megvan az összes és nem a singleplayer érdekel hanem a multi , ott nem lényeg azt amit folyamatosan te felhozol hibának ezt a tanksapkát. Mert mást nem nagyon tudsz. Ghostban meg lelövöd őket hangtompítóssal ahhoz sok ész kell.
9.
Ultimate
#8: Az egyik egy AAA játék szétreklámozva a másik budget kategória. Röhej összevetni sikerben. Sok közöd meg nem volt az első részéhez ha ilyet leírtál de köszi. Sniper elite mint komolyabb.... :DDD
Lövöldözz akkor piros tanksapkás tankokra miközben annyira hülyének néznek hogy a géppisztoly hangját is elrejtheted egy kipufogódurrogással miközben az AI annyira segghülye hogy a tér közepére állva sem vesznek észre sokszor ha lövöldözöl... :)
8.
atesz89
#7: Sniper Ghost Warrior egy bughalmaz volt akár merre patchelték, az összes Sniper Elite komolyabb volt mint az a sz*r . Amúgy meg teljesen más a két játék az egyik FPS a másik meg TPS . Megnézheted a Sniper Elite 4 sikerét és az új Sniper Ghost Warrior fogadtatását aztán kiderül melyik a jobb.
7.
Ultimate
#6: A sniper ghost warriort az első patchével amiben a lopakodást javították, egyetlen sniper elite sem közelítette meg. Szimplán egy bárgyú lövölde. És még mindig kiváncsi lennék ha jönne ugyan ez német oldalról, szövetségeseket xray lövöldözgetve mekkora lenne a felháborodás...
6.
zozo76hun
#5: nekem sem jott be soha a sorozat. van valami snpier game most a game pass-ban is, de az is... hagyjuk.
5.
Ultimate
Ez már annó is rém gagyi volt, minek kell ezt...Segghülye AI mellett lövöldözni rikítópiros tanksapkás járművekre. Ennyi maradt meg, rettenetesen bárgyú... A témája meg...
4.
NECROSMOKE
Johet ezerrel :)
Imadom <3
3.
NemecsekErno
Az AI-on is javítanak? Mert az ritka egy béna volt...
2.
Zisten
A V2 egyetlen hibája a túlzottan lineáris pályák voltak.
A látvánnyal nem volt gond, de jól fog neki állni, ha kap egy 3. vagy 4. részre hajazó külsőt .
1.
Matt8888
Szerény véleményem szerint az alap sem volt olyan borzalmas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...