A Saber multit csinált volna a Days Gone-hoz

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 29.
  • Hír
Link másolása
Egy friss interjúból kiderült, hogy a Saber Interactive anno megkereste a Sonyt egy ötlettel. A fejlesztő szívesen besegített volna a Days Gone fejlesztésébe, mégpedig a multiplayer komponens elkészítésével. Nem lett belőle semmi.

A SIE Bend Studios nyitott világú zombis akciójátéka az egyjátékos élményre koncentrál, azonban egy másik fejlesztőcsapat is fantáziát látott benne. A World War Z készítője, a Saber Interactive még hónapokkal ezelőtt megkereste a Sonyt azzal az ötlettel, hogy szívesen elkészítené a cím többjátékos módját - olvasható a Venture Beat interjújában.

A Saber vezérigazgatója, Matt Karch kifejtette, hogy a World War Z-vel elvégzett munkájuk szolgált példaként arra, amit a Days Gone-nal tettek volna. Sajnos a felvetés végül még a tárgyalás szakaszáig sem jutott el, mivel a Sony inkább a fő játékra, azaz a single playerre koncentrál, többjátékos adalék pedig nincs tervben.

Habár februárra vártuk, a Days Gone csak 2019. április 26-án érkezik kizárólag PS4-re.

15.
15.
GAMEROD
Pedig ebből hiányozni fog a multi, az hétszentség. A State Of Decay 1-nél is ez volt a legfőbb probléma mert ez a stílus egyedül nem valami szórakoztató.
12.
12.
simon 555
#6: Nekem nem a multival van a bajom, hanem, hogy ezek a szerencsétlenek akartak hozzányúlni.
7.
7.
godach
#6: Nem csak hogy volt, de még mennyire istenítették is.
Amit azért nem tudok elképzelni, mert most az Uncharted 4.-et tolom és a harc valami katasztrófa.
6.
6.
FURY380
Nem zavar titeket, elvakult Sony fanboyokat hogy az Uncharted 4-ben és a Last of Us-ban is volt multiplayer? Gyerekesek vagytok.
2.
2.
simon 555
Eln0yve a World War Z-t, hála az égnek, hogy nem nyúltak hozzá.
1.
1.
Ultimate_
jobb is, már minden játékban a multit akarják erőltetni, de a Sony legalább odafigyel az exkluzívokban az egyjátékos módra, nem is akárhogy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...