Itt a Monster Hunter-Assassin's Creed crossover

  • Írta: szlav
  • 2018. december 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Monster Hunter World játékosai már megszokhatták, hogy egyszer-egyszer néhány más videojáték univerzumának lakói is ellátogatnak Asterába. Januárban érdemes lesz a csuklyás bérgyilkosokat keresni a tömegben.

A hatalmas szörnyek vadászata nem könnyű meló, de ha az Assassin's Creed-játékok során egy valamit megtanulhattunk, az az, hogy semmi sem lehetetlen. Ne lepődjünk meg tehát, ha januártól néhány ismerősnek tűnő figura is feltűnik majd Astera környékén. A Capcom és a Ubisoft legújabb keresztpromóciója ugyanis néhány felszerelés erejéig összemossa a két játék világát:

Érdekes módon nem az Assassin's Creed: Odyssey görög tematikájú cuccait kapjuk, a "Bayek Layered Armor" és az "Assassin's Hood" inkább emlékeztet majd az Origins, illetve az Ezio-trilógia ruhadarabjaira. A csomag január 10-én érkezik PS4-en és Xbox One-on, a PC-s változatra egy picit még várnunk kell.

2.
2.
tyber16
A tökömet már ezekbe a crossoverekbe meg az eventekbe. Ezért jön csak ősszel a kiegészítő mert ilyen baromságokkal foglalkoznak. Nemhogy a kiegészítőt hoznák az 1 éves évfordulójára a játéknak hanem ilyen szarokat csinálnak helyette.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...