Beyond Good & Evil 2 - mégsem játszhatunk offline

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 30.
  • Hír
Link másolása
Néhány napja derült ki, hogy a Beyond Good & Evil 2 folyamatos online kapcsolatot igényel. Úgy tűnik, a Ubisoft nem tartotta be korábbi ígéretét: egy korábbi interjúban még azt állította a kiadó, hogy offline is játszhatunk vele.

A Ubisoft a minap erősítette meg, hogy a Beyond Good & Evil 2  folyamatos online kapcsolatot igényel, ami nem csoda, lévén a régóta várt folytatás egy multiplayerre kihegyezett cím, gazdag kooperatív élménnyel és dinamikus frissítésekkel. Noha egyedül is felfedezhetjük a játék világát és teljesíthetünk küldetéseket, az aktív netkapcsolat továbbra is követelmény lesz.

Pedig nem volt ez mindig így! A rajongók előástak egy korábbi, 2017-es livestream felvételt, melyben az anyag kreatív rendezője, Michel Ancel pont azt ecseteli a nézőknek, hogy a Beyond Good & Evil 2 offline módban is játszható. Sőt mi több, külön kihangsúlyozta, hogy "a Ubisoft nem szeretne akadályt görgetni a rajongók elé, nem muszáj online lenniük", így ha valaki társas élményre vágyik, simán meg kell hívnia a barátait. Ennyi.

Nos, úgy tűnik, a kiadó véleménye egy év alatt 180 fokos fordulatot vett.

28.
28.
user101
Mindamellett, hogy egy kurv@ hangos kisebbség nyöszörög az eredeti amúgy sz@r és orbuitálisat bukott játék hátán... ez továbbra sem nevetzhető semmilyen téren az eredeti örökösének... Lehúzás...

Másrészt, még érdekelt is volna, de annak ellenére, hogy 50 mbites "atomstabil" ( kacc. kacc. ) t-home van nálam vezetéken, a Divisiont a mai napig nem fejeztem be, mert úgy b@sz ki küldetésenként legalább egyszer, hogy csak nyekkenek ! Közben a nejem és a gyerek észre sem veszi, hogy szakadt volna a net ( és nem, nem eszik meg a sávszélt, pláne nem úgy, hgy wifin lógnak és nem, ja és nincs torrent! Steam van... De azzal nincs is gond... :).

Szóval, potato ubisoft + online móka... kössz, de kössz NEM !
27.
27.
PapaYeti
Pedig érdekelt, de így megtarthatják maguknak.
26.
26.
Zisten
"Nincs szerver, nincs játék"... Gyűlölöm.

Annyira örültem amikor kiderült a Ghost Recon Wildland nem követeli az állando online kapcsolatot.
22.
22.
#21: Na és ezért kell mindig rendesen elolvasni a cikket először. Nem szóltam.
21.
21.
Emlékeim szerint sosem mondták, hogy offline lehet tolni. Csak azt, hogy egyedül is. Nem ugyanaz.
20.
20.
Raam989
Most nem azért, de így 2019 küszöbén, van olyan játékos akinek gondot okoz az online kapcsolat? Ne vicceljünk már, hogy ez felháborodás tárgya lehet...
19.
19.
hedzsooo
Na, igen, ahogyan mások is írták ez a játék cím már maga is csak egy nagy lehúzás lesz. legalábbis semmiképpen nem 1 igazi folytatásról beszélhetünk majd
18.
18.
hedzsooo
#16: Online játékokbókl is készítenek tört verziót. Már amikor van rá kellően igény
15.
15.
Batman
Ezzel mi nem játszhatunk sehogy szerintem.
14.
14.
zsocc-nrg
Azért az online megoldás eléggé kifizetődő, még DRM se kell rá. The Division, The Crew, Diablo 3, Destiny, csak néhány játék ami folyamatos online kapcsolódást igényel. Persze le lehet szólózni az egész játékot, de már inkább MMO-nak vannak "álcázva", szépen fut a távoli szerverről és ha offline vagy akkor lemondhatsz a játékról. Nem is sikerült őket feltörni. Gondolom ennél is ez lesz a helyzet.
11.
11.
PS4jacksony
Úgy látszik a játékipar is a lenyúlás felé vette az irányt majd kitalálnak minden hülye mellényt meg sok szart vegyél meg pénzért.

A történet alapú játékok kihalóban vannak ?
7.
7.
GAMEROD
Ezt eljátszották az Assassins Creed 2 megjelenésekor is, aztán az lett a vége, hogy azok jártak a legjobban akiknek a tört verzió volt meg, mert az eredeti szerver szarakodott, és sokan el se tudták indítani.
6.
6.
zsocc-nrg
Ezt a játékot nevezzék már el máshogy! Nem hiszem hogy amikor a rajongóknak akartak kedvezni akkor a fanok ilyen "folytatást" vártak. Multis co-op cím gondolom valami semmitmondó sztorival... BG&E egy történetre fókuszáló játék volt multi szarakodás nélkül. Mi lesz a következő? Prince Of Persia ahol a sok herceg rohangászik egy nagy pályán...?
5.
5.
Heldengeist
"lévén a régóta várt folytatás egy multiplayerre kihegyezett cím"


Ez nem folytatás, csak bitorolja az eredeti nevét. Nem is értem egyébként mi szükség erre. Az eredeti BGE inkább volt kritikai, mint üzleti siker és azok, akik 16 éve szerették, ma már karcolják a 30-at vagy túl is vannak rajta és nem olyan aktív játékosok, mint akkoriban.
4.
4.
hedzsooo
#2: #2: ... + arról ugye nem is szólva most nagyon, hogy amellett hogy ők védik a játékaikat a legjobban, általában ők azok akik mindenféle mikro-tranzakcióval, kiollózott tartalmakkal (DLC-k, + a season pass-os Gold Edition, na persze, az apátok f@sz@t de már tényleg) látják el a játékaikat, mindezt persze a legjobb játékélmény bitosításáért a kedves játékosok számára. Remélem 1x kellően felnő már ez a játékos társadalom is és kevésbé engedi magát majd lehúzni, akkor ezek tuti megpukkadnak majd! :-)

Ezért (is) támogatok (szinte) mindeféle indie/független játékfejlesztők általi projektet.

U.i.: Bocsesz moderátorok, ez előzőt törölhetitek, elírtam! :D Kellene ide meg már 1 szerki gomb...
3.
3.
hedzsooo
#2: ... + arról ugye nem is szólva most nagyon, hogy amellett hogy ők védik a játékaikat a legjobban, általában ők azok akik mindenféle mikro-tranzakcióval, kiollózott tartalmakkal (DLC-k, + a season pass-os Gold Edition, na persze, az apátok fasz@t de már tényleg) látják el a játékaikat, mindezt persze a legjobb játékélmény bitosításáért a kedves játékosok számára. Remélem 1x kellően felnő már ez a játékos társadalom is és kevésbé engedi magát majd lehúzni, akkor ezek tuti megpukkadnak majd! :-)

Ezért (is) támogatok (szinte) mindeféle indie/független játékfejlesztők általi projektet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...