Szavazz 2018 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: tizennyolc kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat.

Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek! (Természetesen a vad gépelés előtt érdemes elereszteni egy Ctrl+F-et, hátha elbújt valahol a kiszemelt játék...)


A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). Az utolsó négy kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk!

71.
Fata Morgana
#58: Tudod akik a való életben "pislákolnak" itt szeretnének "tündökölni" arctalanul, kartávolságon kívül, megtehetnek szinte bármit, ha beleállsz egy vitába el is érték a céljukat.
Ide az új hírek cikkek miatt járnak sokan, nem veszekedni vagy "téríteni", nos van egy-kettő aki hangoskodik, de láttunk már ilyet a való életben, ott sem érnek többet mint itt.
Javaslom ignoráld őket, ez olyan nékik mint, "gonosznak a szentelt víz" csak ez belülről emészti elvetemült formájukat.
70.
felegyi
#58: Vannak emberek akik egyszerűen csak ráérnek... majd megunják, nem értem miért nem lehet egy egyszerű véleményt alkotni, azt elfogadni, nem pedig a leírtak ellenkezőjéről meggyőzni a másikat?!
69.
Ultimate_
#68: nem az RDR2-re értettem, veletlenül sem.
68.
Pacsirta
#66: A Doom az egy hentelős játék, a RDR 2 viszont nehezen nevezhető annak. (szerintem) Bár nem játszottam vele.
67.
Macifasz
#66: Engem pl. abszolúte nem zavar, hogy nekem neked nem tetszett, de ha szted a RDR2 egy hent game, akkor nem tudod milyen egy hent game.
66.
Ultimate_
ez is csak egy hentelős játék, igényes megvalósítással.
65.
Ultimate_
#64: mi ebben a korszakalkotó, hogy ölj meg 100 trollt meg stb? grafikája jó meg a zenéje kb, de tesztekben is leírták, hogy nem korszakalkotó. Sajnálom, hogy neked ezzel a vrléleménnyel ilyen kellemetlen perceket okoztam.
64.
Ultimate
#62: Hát persze csak kár hogy itt nem ilyenről van szó hanem egy nagybetűs Haslerfanos trollkodásról,nevezetesen másfél óra alatt (ami mint említettem még a prológust sem fedi) leírtad a játékot,miszerint semmi korszakalkotó,letehető.

"Nekem megvan 2 hete a játék, játszottam vele durván 1,5 órát akkor aznap amikor meglett és ennyi. Le lehet tenni a kontrollert, nem egy korszakalkotó játék..."

Nem kell megint a mese a múlkor is jól jártál vele,gyerekességről meg azok után hogy beregeltél egy nevet (még mielött ment volna a banod,gondolom akartál egy privit hamisítani mert a photoshop nem ment:D ) ami kb az enyém egy vonal különbséggel.......:)
Szóval nem megyek megint bele, egy nagybetűs baromságot írtál le,megint. Ez van.
63.
PaprikaJancsi
#62: Ez egy Ultimate vitának tűnik XD
62.
Ultimate_
#60: hát én megértem, ha valakinek nem tetszik egy játék, veled ellentétben.
61.
Neo1989
Remélhetőleg kiadják a Doom Eternal-t.
60.
Ultimate
#59: Mondod ezt pont te... :D
59.
Ultimate_
#44: ja tehát hülye vagyok, ha nekem egy unalmas szar, értem. Mindenkinek tetszenie kell a játéknakm Ne haragudj de hatalmas veréb vagy, mint egy gyerek kb.
58.
spood1988
#54: szerintem akik napokon keresztül ezt csinálják, azok csak egyszerűen gyökerek, mint ahogy ti is
persze most bemagyarázod majd magadnak, mi lehet a hiba bennem, mint ahogy az a másik majom is, de a tény az tény
napokon keresztül erre gerjedni, te jó én
57.
Oldman
Juha!
Biztos vagyok benne, hogy a RDR 2 tetszeni fog, de ne szàmìts Witcher tartalmù szàlra a jàtèkkal kapcsolatban. A minden aprò rèszletre kiterjedő odafigyelès ami a jàtèkot jellemzi, ez èrvènyes a grafikai megjelenìtèsre is, igaz ez főleg a box ùj konzoljàn tapasztalhatò meg igazàn.
56.
Juha
#55: ON: egyébként én letojom az ilyen s(z)avazásokat, nálam még mindig a W3 a nyerő eddig, mivel idén fejeztem be. Az újabbak közül a RDR2-re kíváncsi lennék, de sokszor említettem már, hogy mostanában nem lesz újra konzolom. Amelyik game így megosztja a játékosokat, az nekem általában bejön. Várom majd a Star Citizent is (persze előre pénzt azért nem adok érte).
Amúgy filmeknél is sokkal jobb egy-két közepesre értékelt, mint a díjazottak, de szerintem ezzel mára mindenki tisztában van (nincs, és nem is lehet objektív értékelés).
Még egyszer BUÉK Mindenkinek, akit érint.
55.
Juha
#53 és #54: Nemhogy összejönnétek, annyira egyformán irritálóan szidjátok egymást.
BUÉK Mindenkinek! :-)
54.
Nyarlako
#53: Figyelem egy ideje Pacsirta-rosszbaj kollégát, de a a hozzászólásai 90%ban személyeskedö sértegetések.
53.
Pacsirta
#50: Figyelem a Nyalakodo-métely kollégát egy ideje, de a hozzászólásai 90%-a negatív és rosszindulatú. Egy sokadik hater-métely kinder itt az oldalon, abban látja az örömet, ha másoknak beszól és szekálja a kommentelőket. Szomorú és boldogtalan élete lehet...
52.
Nyarlako
#50: Szóval nem tartozom bele mert egy bizonyos sorozat nekem nem tetszett ez jó.
Amúgy annyira Naughty dog hater vagyok hogy most a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt tolom a Last of us mellett.
51.
Mr.Dead
#50: Azert nincs ízlése mert szerinte az UC4 nem reformálta meg a műfajt?
50.
KRAT0S
#48: Amibe te nem tartozol bele...
Ha nincs ízlésed legalább kussolnál és nem itt offolnál már második napja
49.
RangerFox
#48: Pontosan, ahogy mondod :)
48.
Nyarlako
#46: Talán még az egész emberi kultúrát és civilizációt is.
47.
GAMEROD
#11: Írtam amúgy a Warhorse-nak hogy egykét nyelvvel megtámogathatnák a Kingdome Come-t amire 12 órán belül válaszoltak is. Ha majd egyszer lesz benne magyar nyelv, köszönjétek nekem, ja és persze vegyétek meg eredetiben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...