Szavazz 2018 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: tizennyolc kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat.

Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek! (Természetesen a vad gépelés előtt érdemes elereszteni egy Ctrl+F-et, hátha elbújt valahol a kiszemelt játék...)


A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). Az utolsó négy kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk!

67.
Macifasz
#66: Engem pl. abszolúte nem zavar, hogy nekem neked nem tetszett, de ha szted a RDR2 egy hent game, akkor nem tudod milyen egy hent game.
66.
Ultimate_
ez is csak egy hentelős játék, igényes megvalósítással.
65.
Ultimate_
#64: mi ebben a korszakalkotó, hogy ölj meg 100 trollt meg stb? grafikája jó meg a zenéje kb, de tesztekben is leírták, hogy nem korszakalkotó. Sajnálom, hogy neked ezzel a vrléleménnyel ilyen kellemetlen perceket okoztam.
64.
Ultimate
#62: Hát persze csak kár hogy itt nem ilyenről van szó hanem egy nagybetűs Haslerfanos trollkodásról,nevezetesen másfél óra alatt (ami mint említettem még a prológust sem fedi) leírtad a játékot,miszerint semmi korszakalkotó,letehető.

"Nekem megvan 2 hete a játék, játszottam vele durván 1,5 órát akkor aznap amikor meglett és ennyi. Le lehet tenni a kontrollert, nem egy korszakalkotó játék..."

Nem kell megint a mese a múlkor is jól jártál vele,gyerekességről meg azok után hogy beregeltél egy nevet (még mielött ment volna a banod,gondolom akartál egy privit hamisítani mert a photoshop nem ment:D ) ami kb az enyém egy vonal különbséggel.......:)
Szóval nem megyek megint bele, egy nagybetűs baromságot írtál le,megint. Ez van.
63.
PaprikaJancsi
#62: Ez egy Ultimate vitának tűnik XD
62.
Ultimate_
#60: hát én megértem, ha valakinek nem tetszik egy játék, veled ellentétben.
61.
Neo1989
Remélhetőleg kiadják a Doom Eternal-t.
60.
Ultimate
#59: Mondod ezt pont te... :D
59.
Ultimate_
#44: ja tehát hülye vagyok, ha nekem egy unalmas szar, értem. Mindenkinek tetszenie kell a játéknakm Ne haragudj de hatalmas veréb vagy, mint egy gyerek kb.
57.
Oldman
Juha!
Biztos vagyok benne, hogy a RDR 2 tetszeni fog, de ne szàmìts Witcher tartalmù szàlra a jàtèkkal kapcsolatban. A minden aprò rèszletre kiterjedő odafigyelès ami a jàtèkot jellemzi, ez èrvènyes a grafikai megjelenìtèsre is, igaz ez főleg a box ùj konzoljàn tapasztalhatò meg igazàn.
56.
Juha
#55: ON: egyébként én letojom az ilyen s(z)avazásokat, nálam még mindig a W3 a nyerő eddig, mivel idén fejeztem be. Az újabbak közül a RDR2-re kíváncsi lennék, de sokszor említettem már, hogy mostanában nem lesz újra konzolom. Amelyik game így megosztja a játékosokat, az nekem általában bejön. Várom majd a Star Citizent is (persze előre pénzt azért nem adok érte).
Amúgy filmeknél is sokkal jobb egy-két közepesre értékelt, mint a díjazottak, de szerintem ezzel mára mindenki tisztában van (nincs, és nem is lehet objektív értékelés).
Még egyszer BUÉK Mindenkinek, akit érint.
55.
Juha
#53 és #54: Nemhogy összejönnétek, annyira egyformán irritálóan szidjátok egymást.
BUÉK Mindenkinek! :-)
52.
Nyarlako
#50: Szóval nem tartozom bele mert egy bizonyos sorozat nekem nem tetszett ez jó.
Amúgy annyira Naughty dog hater vagyok hogy most a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt tolom a Last of us mellett.
51.
Mr.Dead
#50: Azert nincs ízlése mert szerinte az UC4 nem reformálta meg a műfajt?
50.
KRAT0S
#48: Amibe te nem tartozol bele...
Ha nincs ízlésed legalább kussolnál és nem itt offolnál már második napja
49.
RangerFox
#48: Pontosan, ahogy mondod :)
48.
Nyarlako
#46: Talán még az egész emberi kultúrát és civilizációt is.
47.
GAMEROD
#11: Írtam amúgy a Warhorse-nak hogy egykét nyelvvel megtámogathatnák a Kingdome Come-t amire 12 órán belül válaszoltak is. Ha majd egyszer lesz benne magyar nyelv, köszönjétek nekem, ja és persze vegyétek meg eredetiben.
46.
RangerFox
#43: Az egész ipart új szintre emelte.
45.
Ultimate
#44: Pláne 1.5 óra után ami mégcsak a csőberakott prólógust sem fedi... :D
44.
Ultimate
#35: És mit óhajtasz ezzel bizonyítani kedves Haslerfan. Azon túl hogy a szokásost hozod. Nem érdekel, amit mondasz az nagybetús bullshit. :)
43.
Nyarlako
#40: "Az UC 4 a új szintre emelte a saját müfaját"
Legjobb tudásom szerint még nincs április elseje.
42.
DeKor
Minden évben összevesznek a játékosok azon, hogy melyik volt a legjobb játék, vagy melyik miért nincs - vagy épp van - a listában.
Drága játékostársaim. Holnap ugyanannyiba fog kerülni egy kiló kenyér, bármelyik játék is nyer. Élvezzétek azt a játékot, ami nektek tetszik, oszt viszon'látásra.
40.
Vis Major
#26: Hàt korszakalkotòt nem is tudom mit lehetne mondani. Ezèven egy sem volt. A közelmùltbòl talàn a W3 ès az UC4 ami ùj szintre emelte a sajàt műfajàt.
Az hogy nem èrted a hypeot...... erre meg kismilliò (köztük èn is) ember csak a szemöldökèt hùzza fel. Ez ilyen dolog.

Az RDR2 ès a GoW nàlam a best ezèven bàr a Detroid is megèr egy misèt, ahogy a spiderman is. A kettő közül viszont a GoW ha vàlasztanom kell. Annyi epic jelent van benne, annyiszor jàtszottam vele tàtott szàjjal.... elkèpesztő èlmènyt nyùjtott nekem. Ès màr csak azèrt is ez a game mert ezen èreztem hogy ilyen game-el mèg nem volt dolgom, mutatott ùjat ellentèteben az RDR2-vel. Pedig mindkettő folytatàs. Szòval nem lehet rà fogni hogy a Gow ùj ip.
36.
Ultimate_
#28: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=950IMG_20181224_185417.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...