Szavazz 2018 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: tizennyolc kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat.

Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek! (Természetesen a vad gépelés előtt érdemes elereszteni egy Ctrl+F-et, hátha elbújt valahol a kiszemelt játék...)


A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). Az utolsó négy kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk!

67.
Macifasz
#66: Engem pl. abszolúte nem zavar, hogy nekem neked nem tetszett, de ha szted a RDR2 egy hent game, akkor nem tudod milyen egy hent game.
66.
Ultimate_
ez is csak egy hentelős játék, igényes megvalósítással.
63.
PaprikaJancsi
#62: Ez egy Ultimate vitának tűnik XD
61.
Neo1989
Remélhetőleg kiadják a Doom Eternal-t.
57.
Oldman
Juha!
Biztos vagyok benne, hogy a RDR 2 tetszeni fog, de ne szàmìts Witcher tartalmù szàlra a jàtèkkal kapcsolatban. A minden aprò rèszletre kiterjedő odafigyelès ami a jàtèkot jellemzi, ez èrvènyes a grafikai megjelenìtèsre is, igaz ez főleg a box ùj konzoljàn tapasztalhatò meg igazàn.
56.
Juha
#55: ON: egyébként én letojom az ilyen s(z)avazásokat, nálam még mindig a W3 a nyerő eddig, mivel idén fejeztem be. Az újabbak közül a RDR2-re kíváncsi lennék, de sokszor említettem már, hogy mostanában nem lesz újra konzolom. Amelyik game így megosztja a játékosokat, az nekem általában bejön. Várom majd a Star Citizent is (persze előre pénzt azért nem adok érte).
Amúgy filmeknél is sokkal jobb egy-két közepesre értékelt, mint a díjazottak, de szerintem ezzel mára mindenki tisztában van (nincs, és nem is lehet objektív értékelés).
Még egyszer BUÉK Mindenkinek, akit érint.
55.
Juha
#53 és #54: Nemhogy összejönnétek, annyira egyformán irritálóan szidjátok egymást.
BUÉK Mindenkinek! :-)
52.
Nyarlako
#50: Szóval nem tartozom bele mert egy bizonyos sorozat nekem nem tetszett ez jó.
Amúgy annyira Naughty dog hater vagyok hogy most a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt tolom a Last of us mellett.
51.
Mr.Dead
#50: Azert nincs ízlése mert szerinte az UC4 nem reformálta meg a műfajt?
50.
KRAT0S
#48: Amibe te nem tartozol bele...
Ha nincs ízlésed legalább kussolnál és nem itt offolnál már második napja
49.
RangerFox
#48: Pontosan, ahogy mondod :)
48.
Nyarlako
#46: Talán még az egész emberi kultúrát és civilizációt is.
47.
GAMEROD
#11: Írtam amúgy a Warhorse-nak hogy egykét nyelvvel megtámogathatnák a Kingdome Come-t amire 12 órán belül válaszoltak is. Ha majd egyszer lesz benne magyar nyelv, köszönjétek nekem, ja és persze vegyétek meg eredetiben.
46.
RangerFox
#43: Az egész ipart új szintre emelte.
43.
Nyarlako
#40: "Az UC 4 a új szintre emelte a saját müfaját"
Legjobb tudásom szerint még nincs április elseje.
42.
DeKor
Minden évben összevesznek a játékosok azon, hogy melyik volt a legjobb játék, vagy melyik miért nincs - vagy épp van - a listában.
Drága játékostársaim. Holnap ugyanannyiba fog kerülni egy kiló kenyér, bármelyik játék is nyer. Élvezzétek azt a játékot, ami nektek tetszik, oszt viszon'látásra.
40.
Vis Major
#26: Hàt korszakalkotòt nem is tudom mit lehetne mondani. Ezèven egy sem volt. A közelmùltbòl talàn a W3 ès az UC4 ami ùj szintre emelte a sajàt műfajàt.
Az hogy nem èrted a hypeot...... erre meg kismilliò (köztük èn is) ember csak a szemöldökèt hùzza fel. Ez ilyen dolog.

Az RDR2 ès a GoW nàlam a best ezèven bàr a Detroid is megèr egy misèt, ahogy a spiderman is. A kettő közül viszont a GoW ha vàlasztanom kell. Annyi epic jelent van benne, annyiszor jàtszottam vele tàtott szàjjal.... elkèpesztő èlmènyt nyùjtott nekem. Ès màr csak azèrt is ez a game mert ezen èreztem hogy ilyen game-el mèg nem volt dolgom, mutatott ùjat ellentèteben az RDR2-vel. Pedig mindkettő folytatàs. Szòval nem lehet rà fogni hogy a Gow ùj ip.
31.
logic5
#29: Hagyd, ez az egész lista, illetve a sok megmondó komment önmagáért beszél. RIP GK! GRAT!!!
30.
Oldman
Az a legjobb jàtèk, amelyik a legnagyobb bevèteleket mutatja több èv tàvlatàban èrtve. De ùgyis az szàmìt, hogy egyènileg nekünk melyik tetszik a legjobban, mert mindenki ìzlèse, beàllìtottsàga, habitusa, stìlusa, màs ès màs.
29.
kopic
#22: Megsugom neked hogy a Pubg tavalyi jatek.
Epic fail...
27.
Max3000
#26: Mindig nevetek az ilyen "nem korszakalkotó játék" tökéletesen semmi értelme szövegnek.Mintha évente meg kellene jelennie egy olyan játéknak ami egy korszakot formál meg.Javaslom,hogy utazz vissza a múltba,úgy a 90-es évekbe és doom-ozzál az 586-os gépen.Na az korszakalkotó volt.
26.
Ultimate_
#17: Nekem megvan 2 hete a játék, játszottam vele durván 1,5 órát akkor aznap amikor meglett és ennyi. Le lehet tenni a kontrollert, nem egy korszakalkotó játék... Nem értem a hypeot.
25.
kirschakos
Assassin's Creed Odyssey számomra az év játéka! :) Egyszerűen rajongok érte.
23.
Max3000
#22: Csúnya lenne,ha itt lenne a pubg.Az tavaly volt.Szerintem azért logikusan válogattak,csak érteni kell a miérteket.
22.
godach
Nem értettem az elégedetlenkedőket, de csak be kell állnom a sorba.
Multi játékok közül, olyat kihagyni mint a PUBG vagy a RoE nagy hiba. (értem, hogy divat most fikázni, de meg lehet nézni mennyien tolják)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...