Tovább szépül Morrowind

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 2.
  • Videó
Link másolása
Játékmeneti előzetest kapott a rajongói fejlesztésű Beyond Skyrim: Morrowind, melyben a lelkes csapat a The Elder Scrolls III: Morrowind alkotást ülteti át a Skyrim látványvilágába. Az eddigiek alapján lenyűgöző modra számíthatunk.

Ugyan megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de a gameplay trailer alapján igencsak jól haladnak a Beyond Skyrim: Morrowind fejlesztésével. A játék nemcsak a látványvilágában fog teljesen átalakulni, hanem vadonatúj szinkronnal ellátott új küldetések, felfedezésre váró területek és izgalmas felszerelések is várnak majd a játékosokra, remélhetőleg még a The Elder Scrolls VI megjelenése előtt.

13.
13.
Juha
#12: Kb. 2 évi fizum rá, hogy ha sikeres lesz, akkor bepróbálkoznak. Mint a Witchernél ugye.
7.
7.
Extol
Kár hogy ezt vállalati szinten nem tudták megvalósítani
5.
5.
crytek
#4: Uh akkor kell a francnak, bajlodok a morrowinddel akkor
4.
4.
PiszkosFred
#3: Errol mar most tegyel le! :) Teljesen mas strukturaban, itt-ott mas, kiegeszitett vagy epp' megvagott szoveggel jon a Skywind :)
3.
3.
crytek
A Skywindet nagyon várom már. A morrowindet soha nem vittem végig, de skyrim alá ültetve biztos jobban játszható lesz.
Abban bizom, hogy a szövegeket nem barmolják szét az 1az1be morrowind marad mert akkor a magyarítást alá lehet majd pirítani kis melóval
1.
1.
PiszkosFred
Kevered a Skywindet es a BS: Morrowind projektet. Elobbi ulteti at a Morrowindet a Skyrim motorjara, utobbi egy onallo hatalmas mod, mely par szaz evvel kesobb jatszodik a "jelen" Morrowindjeben, a katasztrofa utan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...