Konzolokra is megjelenik a Dusk

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A '90-es évek stílusában készült retro-FPS konzolokra is ellátogat - ezt maga a fejlesztő, a New Blood Interactive erősítette meg. A meglévő verziók sem maradnak friss tartalmak nélkül: a New Game Plus mód már úton van.

Decemberben jelent meg PC-re a Dusk című shooter, amit bevallottan a Doom és a Wolfenstein 3D ihletett. A New Blood csapata a minap egy sor újdonságról rántotta le a leplet, mivel éppen három éve jelentették be a játékot, s egyúttal megköszönték a rajongók kitartó támogatását.

A Windows-változat fogadtatása remek volt, így nincs akadálya annak, hogy konzolokon, Macen és Linuxon is tiszteletét tegye a lövölde, igaz, a pontos platformlista még nem ismert.

Addig is, rengeteg új funkció érkezik, többek közt új nyelvi lokalizációk, SDK- és Steam Workshop- integráció, kooperatív multiplayer és a New Game Plus mód, amely extra kihívással kecsegtet.

Emellett egy Big Box Physical Collector’s Edition is érkezik hamarosan, amely a játék mellett egy bacon illatú szappant is tartalmaz majd. Mert miért ne?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...