Dusk PC

Az igazi klasszikusokra emlékeztető Retro-FPS.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.

Konzolokra is megjelenik a Dusk

A '90-es évek stílusában készült retro-FPS konzolokra is ellátogat - ezt maga a fejlesztő, a New Blood Interactive erősítette meg. A meglévő verziók sem maradnak friss tartalmak nélkül: a New Game Plus mód már úton van.

Dusk - megjelent a vérbeli retro-FPS

Doom, Blood, Heretic. Ezen a vonalon indul el a Dusk is. A 90-es évek látványvilágához hű, de játékmenetét tekintve modern és pörgős shooter végre megjelent, ehhez pedig kaptunk egy vadiúj kedvcsinálót is.