Újabb játék készül a Helyszínelők alapján

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bone-, Sam & Max-, valamint CSI-játékokat fejlesztő Telltale Games egy újabb Helyszínelők (Crime Scene Investigation) játékadaptáción munkálkodik.
A Bone-, Sam & Max-, valamint CSI-játékokat fejlesztő Telltale Games egy újabb Helyszínelők (Crime Scene Investigation) játékadaptáción munkálkodik.

 

A játékos újfent csatlakozhat Gil Grissom és Catherine Willows csapatához, hogy az ő segítségükkel, illetve profi eszközeik, laboruk közreműködésével bűntények nyomai után kutasson és lehetetlennek tűnő rejtélyeket oldjon meg. A TV-sorozaton alapuló játékszéria új részében egy garázslabor is megjelenik, melyben gyanúsnak tűnő autókat, kisebb hajókat és más járgányokat vizsgálhatunk meg. A készítők ígéretei szerint a Hard Evidence-ben az előző részhez képest több felfedezhető helyszín, minijáték lesz, jelentősen növelve ezzel a kalandjáték hosszát.

A PC-exkluzív Crime Scene Investigation: Hard Evidence jövő március 6-án jelenik meg a Ubisoft kiadásában. A bejelentéssel együtt négy friss kép is érkezett, melyeket galériánkban tekinthettek meg!

4.
4.
kismimo
kösz már annyi oldalra írtam de ott senki se tudott válaszolni láccik ez a legjobb oldal :)
3.
3.
fojesz
Ez bizony nem ide kapcsolódik, de most az egyszer válaszolok.:)



Úgy kell helyezkedni mindig, hogy az a dagi kapitány (asszem olyan volt), mikor brutálcsapást mérne rád, félre tudj ugorni, ezzel ő sebzi az árbócot védő fémet.
2.
2.
kismimo
minden kinek bocs hogy ide írok de nem tok máshova na szóval el akadtam a karib tenger kalózaiban a harmadik pályán amikor fel kell gyujtani az árbócokat de azt az árbócot amin egy nagy vas darab van azt nem tom föl gyujtani ott mit kell csinálni ??
1.
1.
Daks
nem kicsit imadom ezt a sorozatot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...