Crime Scene Investigation: Hard Evidence

Újabb kalandjáték készül a Telltale Games fejlesztésében a Helyszínelők című sorozatra építve. Megjelenés 2007. március 6-án.
Típus: Kalandjáték

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

GDC 2008: Nagy öregekkel bővült a Telltale Games

A Sam & Max, a CSI és a Bone címeket jegyző Telltale Games három nagy játékfejlesztő veteránnal bővült nemrég - tudtuk meg a stúdió ma esti jelentéséből.

Tölthető az új Helyszínelők játék demója

Az UbiSoft ma délután kiadta a legújabb Helyszínelők játék, a Crime Scene Investigation: Hard Evidence 411 megát nyomó, kipróbálható demóját.

A heti játékmegjelenések

Bár a jövő hét sem lesz túl erős megjelenő játékok szempontjából, a Battlefield 2142 új kiadására és a Flatout legújabb részére mindenképpen érdemes odafigyelni!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Újabb játék készül a Helyszínelők alapján

A Bone-, Sam & Max-, valamint CSI-játékokat fejlesztő Telltale Games egy újabb Helyszínelők (Crime Scene Investigation) játékadaptáción munkálkodik.