Egyre biztosabb, hogy PC-re költözik a Catherine

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 4.
  • Pletyka
Link másolása
Miután a Sega a Bayonetta steames adatlapján egy sejtelmes képet tett közzé, az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal már le is lőtte a poént. Bizony, nagy esély van rá, hogy a Catherine hamarosan PC-re költözik.

Kezdődött minden azzal, hogy a Sega a Bayonetta steames adatlapján egy birka képét rakta fel a hírek közé. A rajongók szerint mindez a Catherine PC-s verziójára utalt, mivel a játékban a juhok jelképezik a férfi karaktereket, Vincent is gyakorta átvedlik ilyen állattá a puzzle feladványok során. 

Látszólag igaza is van a közösségnek, hiszen ma az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal, az ESRB frissítette a játék adatlapját, ahol már a PC és az Xbox One platform is szerepel az Xbox 360-as és PS3-as verzió mellett. Reméljük, nem az alapkiadást kapjuk meg, hanem a kibővített változatot, a Catherine: Full Bodyt, ami február közepén landol PS4-en és Vitán.

Aki nem tudná, igazi kultjátékról van szó, amely a felnőttkor szexuális kísértéseivel foglalkozik. Főhősünk, Vincent viszonyt folytat gyerekkori barátnőjével, Katherine-nel, akinek szintén van egy szeretője, Catherine. A történet rémálmokkal teli szintekkel, gyilkos gondolatokkal, beszélő birkákkal, és nem kevés fejtörővel operál.

2.
2.
Lehet frissíteni a hírt. PC-n tegnap meg is jelent. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...