Catherine PS3, PS4, Vita, X360

Izgalmas és szexis horror akció-kalandjáték az Atlus csapatától.
Típus: Akció, Horror, Kaland

Az XCOM 2 is megjelenhet Switchre

Hivatalos bejelentés még nincs, de a koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta az XCOM 2 Nintendo Switchre szánt kiadását, ami mindenképpen biztató előjel.

Amerikai toplista: tarolt az NBA 2K20

A közelgő generációváltás miatt továbbra is visszaesőben az amerikai játékpiac teljesítménye - derül ki az NPD Group legfrissebb jelentéséből. A szeptemberi hónap legnagyobb sikerét az NBA 2K20 könyvelhette el.

Brit toplista: élen nyitott az NBA 2K20

Viszonylag gyenge héten van túl a brit játékpiac, részint ennek köszönhető, hogy az NBA 2K20 végzett a játékeladási lista élén. Az új rész három helyezést javított az elődjéhez képest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hét vár a játékosok pénztárcájára, ugyanis rengeteg izgalmas megjelenéssel robban be az ősz! Kosarazhatunk, ralizhatunk, háborúzhatunk, újraélhetjük Squall Leonhart kalandjait, és még sok minden más érkezik a napokban.

Megérkezett a Catherine: Full Body demója

A kalandjáték PlayStation 4-re szánt verziója nem csak teljes mértékben felújított grafikai megjelenítést, újragondolt játékmenetet és vadonatúj fejtörőket kapott, hanem még egy szabadon kipróbálható demót is, melyet tölthetünk is a PSN-ről.

Dátumot és új trailert kapott a Catherine: Full Body

Szeptemberben felújított látványvilággal és játékmenettel tér vissza a Catherine. A Full Body komoly fejtörőkkel egészíti ki a kalandjátékot, de a Safety-mód segítségével azok sem lesznek bajban, akiket kizárólag a történet érdekel.

Befutott PC-re a Catherine Classic

Habár az ESRB már lelőtte a poént, a Sega bejelentette, majd utána ki is adta a Steamen a Catherine Classic PC-s verzióját. Sajnos nem a bővített, Full Body-verzióról van szó, hanem az eredeti változatról. Több, mint a semmi!

Egyre biztosabb, hogy PC-re költözik a Catherine

Miután a Sega a Bayonetta steames adatlapján egy sejtelmes képet tett közzé, az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal már le is lőtte a poént. Bizony, nagy esély van rá, hogy a Catherine hamarosan PC-re költözik.

E3 2018: Provokatív traileren a Catherine: Full Body

PS4-en és PS Vitán éled újjá a 2011-es fülledt hangulatú puzzle-platformer. Már az E3-as előzetesben is feltűnik a Catherine: Full Body harmadik karaktere, Rin, aki egy transzszexuális nő. Egészen egyedi élmény vár a felnőttekre.

Trailert kapott a Catherine: Full Body

2018 telén remastert kap az Atlus előző generációs klasszikusa, a Catherine. A felújított változat még karácsony előtt kapta meg az első előzetesét, amit most pótolhattok be nálunk.