A jövő héten indul a Dreams nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Media Molecule következő alkotását hamarosan minden PlayStation 4-felhasználó kipróbálhatja. A tavalyi év végén még zárt betafázisban leledző Dreams a jövő héten kitárja a kapuit.

A jövő hét elején publikussá válik a Dreams bétatesztje - ezt maga a Media Molecule erősítette meg. A fejlesztő a sandbox játékok atyaúristene, már az előző projektjük, a LittleBigPlanet is lehetővé tette, hogy a felhasználók saját tartalmakat (pályákat vagy komplett minijátékokat) készítsenek, de a Dreamsben még jobban kitolják a határokat. Egy mélyre ható eszköztárt kapsz, amellyel elkészítheted saját "álmaidat".

A Dreams Creator Beta még december végén indult egy zárt tesztlehetőség keretében, de ezen csak azok a játékosok vehettek részt, akik feliratkoztak a fejlesztő hírlevelére. Január 8-tól azonban már nyílt bétafázisba lép a cím - itt regisztrálhatsz rá.

Az érdeklődőknek érdemes veti egy pillantást a Media Molecule mai livestreamjére, amelyben egy sor konkrétumra fény derül. A közvetítés magyar idő szerint este 6-tól veszi kezdetét a Twitchen.

2.
2.
zoenn
#1: Két perc egy US-acc kreálása :). Mindenesetre van már EU-s link is.
1.
1.
Kyriaz
Kár, hogy nem nekünk! ;)

"Must be 18+ in US or Canada only."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...