Dreams PS4

Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule játékában.

Befutottak a PlayStation Plus Essential augusztusi címei

A nyár utolsó hónapja kedvez majd a sport és az elvontabb videójátékok kedvelőinek is. Csekkoljátok le a friss címeket!

Szeptemberben leáll a Dreams támogatása

Szeptembertől nem kap több frissítést a Media Molecule kiváló játékfejlesztő eszköztára, a Dreams. A program elérhető marad, de a felhasználóknak új limitációkkal kell szembenézniük.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Elhagyja a Media Molecule társalapítója a stúdiót

A Dreams és a LittleBigPlanet-játékokért felelős Sony first-party Media Molecule stúdió fontos szakembert veszít el.

A Sony új filmje részben a Dreamsben készül majd

Lapértesülések szerint a Sony Pictures egyik készülőfélben lévő filmje az élőszereplős jeleneteket vegyíti a számítógépes grafikával és a festményeket idéző animációval, amelyből a cég Dreams nevű játéka is vastagon kiveszi a részét.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.