Dreams PS4

Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule játékában.
Típus: kreatív, Sandbox

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Dreams - érkezik a VR-támogatás

Újabb lehetőségek nyílnak meg az alkotók és a játékosok előtt egyaránt a Dreams júliusi frissítésével, hiszen a végtelen kreativitásnak otthont adó program végre támogatja majd a PS VR rendszerét.

Demóváltozatot kapott a Dreams

Mától bárki szabadon kipróbálhatja a Media Molecule álomgyárát, ahol bármi lehetséges. A Dreams egyszerre intuitív fejlesztői eszköz és hatalmas játékkollekció, így ambícióktól függetlenül bárki remekül szórakozhat vele.

Friss hírek a Nintendo háza tájáról

A cég ügyeiben három témát tekintve történt fejlemény a közelmúltban: az egyik a Dreams-botrányról, míg a többi a koronavírus-járvány ügyében tett intézkedésekről szól.

A Nintendo kérésére kivették Mariót a Dreamsből

A PlayStation 4 platformon elérhető Dreams játékban kezdenek elszaporodni a más cégek szellemi termékeinek sorába tartozó elemek. A Nintendo cérnája Mariónál szakadt el, a Sony pedig elismeri a panasz jogosságát.

Dreams teszt

Hosszú éveken át dolgozott a Media Molecule a Dreamsen, melyben az alkotásra éhező játékosok végre szabadon engedhetik a fantáziájukat. De vajon szórakoztató és működőképes is a kreativitás köré felépített "játék" koncepciója?

Brit toplista: szépen rajtolt a Yakuza-kollekció

Habár több új megjelenésünk is volt a múlt héten, a FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare pozícióját egyik cím sem tudta veszélyeztetni a brit játékeladási toplistán. A Yakuza-kollekció férkőzött hozzájuk a legközelebb.

Dreams - befutott az utolsó előzetes

A korai hozzáférésű változattal játszók mától, a többiek pedig péntektől eshetnek neki a Media Molecule legújabb játékának, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetekhez képest kifejezetten izgalmas hét vár ránk játékmegjelenések terén, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk, ha érdekelnek minket a videojátékok adaptációi.

Dreams - nem mindenkinek kell péntekig várnia

Habár a Dreams teljes változata pénteken kerül boltokba, azok a játékosok, akik idő előtt bizalmat szavaztak a Media Molecule-nak, és megvásárolták a korai hozzáférésű kiadást, már kedden belevághatnak a kampányba.