Humble Monthlyban a The Division és a Yakuza 0

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 5.
  • Akció
Ütős ajánlattal indítja az évet a Humble Bundle csapata, a havidíjas előfizetés januári kínálatával ugyanis rögtön két AAA-kategóriás játékot is beszerezhetünk a Tom Clancy’s The Division és Yakuza 0 személyében.

A 2016 márciusában elrajtolt Tom Clancy’s The Division során New York utcáit szabadíthatjuk fel a halálos járvány hátán felkapaszkodó bűnszervezetek apokaliptikus markából. A külső nézetű akciójátékban New York egyik legrealisztikusabb másolatával találkozhatunk, remekbe szabott karácsonyi hangulata miatt pedig ideális választás lehet, hogy elüssük vele az időt 2019 márciusáig, amikor megérkezik a Washington D.C.-be költöztetett folytatás Tom Clancy’s The Division 2 címmel.

A meglehetősen nehézkes PC-s rajt után a folyamatosan érkező patcheknek köszönhetően a Yakuza 0 mostanra már egészen élvezhető játékká nőtte ki magát. A 80-as években játszódó prequel epizód legbizarrabb érdekességeit egyértelműen a játék mellékes tevékenységei jelentik, melyekkel ha nem vigyázunk, meglepően sok karaokéba futhatunk bele.

A 12 dollárért (körülbelül 9,4 euróért) elérhető, mindkét alkotást magába foglaló ajánlat február 1-jén további játékokkal fog kibővülni, szóval amennyiben picit is érdekelnek az említett játékok, mindenképpen érdemes lehet tenni vele egy próbát. Az előfizetés a következő hónap során az alábbi linken érhető el.

15.
crytek
#12: Én konkrétan eladtam, majd egy kedves fórum társtól megkaptam ingyen Biznisz az biznisz... :)
14.
Khaszás
Division szerintem egy remek játék a maga műfajában az hogy valakinek nem jön be ez a stílus (rpg azaz 3 tár is kell fejre bossnak stb. vagy több :P ) attól még nem lesz gyenge.... Tény ami tény nem tökéletes vannak hibái, pvp balance és ha season pass nincs akkor sok end game contentet buksz (De ez manapság majdnem minden új játékra igaz... :D ). De az alappal is jó pár órát bele lehet rakni míg végig mész a storyn :) összességében ezért az árért megéri :) Kiemelve ismét hogy csak annak akinek bejön... :D
13.
grindcore
#4: Nem kellenek hozza, januar 1-jen fejeztem be, 32 ora volt a single resze nekem, iszonyat nagy teli hangulat volt, megerte en azt mondom. Dz be nem mentem cxak 1x mert az volt a kuldetes, hogy nezzek be...
12.
grindcore
#10: Tavaly a Destiny 2 volt szinte ingyen, en csak egyszer-egyszer fizetek be ha jo az ajanlat, es most a yakuza is megeri ugy is hogy a division mar megvan.
11.
crytek
#10: Mivel hogy ezzel egy fillért se lehet bukni bárhogy nézem best buy..
Pl most ha csak a Cars 2 kellett valakinek 0.63$ érte több mint nevetséges volt. Mindig lesznek emberek akiknek kell a számodra szánalmas hulladék game.

Pl most a yakuza 0 + division... Legolcsobb yakuza ár 7 euro /division 7.5euro nos ha jól bizniszel az ember ez a kettő együtt megvan 4-5$-ból..
Egyre nagyobb akciók vannak az éves előfizetésre pl 132$ helyett csak 99$ vagy 132$ és 40$-t adnak walletre.. Lassan az lesz 1et fizetsz kettőt adnak.
10.
TheFlash
előfizettem egy ideig a humble monthlyra de örökké csak szutykokat kaptam, vagy ami már megvolt évek óta, semmi értelmét nem látom, ez inkább annak jó aki 7 éves és most lép be a videójátékok világába :D Bírom amikor felhájpolják hogy "úú ez az AAA játék 50 euró a steamen, de most megkapod a monthlyban" ja, csak egy kalap szar :D pl Quantum break ...
7.
Blazkowicz
Divison AAA játék :D Jó vicc! Ja nem, még annak is gyenge... :O
6.
akbar0423
#4: Nem oly rossz játék az! Én pont most vettem meg uplayes akció keretein belül a Division Goldot + Watch_Dogs 2 Goldot bitang jó árban.Mindkettő megérte azt gondolom :)
4.
Ooorky
Ezen most a Yakuza miatt elgondolkoztam, de a Division-nel nem tudnék mit kezdeni, egyetlen ismerősöm se olyan igénytelen, hogy azzal tolja.
3.
crytek
Amúgy milyen euróárfolyammal számoltatok?

12$ = 10.5304171 €
2.
crytek
Ennyi.. ezért nem kell semmit drágán venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...