Yakuza 0 PS4

A sorozat előzményeit meséli el a Yakuza 0.
Típus: Akció, yakuzás

Humble Monthlyban a The Division és a Yakuza 0

Ütős ajánlattal indítja az évet a Humble Bundle csapata, a havidíjas előfizetés januári kínálatával ugyanis rögtön két AAA-kategóriás játékot is beszerezhetünk a Tom Clancy’s The Division és Yakuza 0 személyében.

PC-re is befutott a Yakuza 0

A sorozat előzményjátéka, a Yakuza 0 már a master race képviselői számára is elérhető a Steamen. Ez a verzió tudja a legtöbbet: megfelelő vas birtokában akár 4K felbontás is kicsikarható belőle, kötött fps nélkül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az ínséges júliusnak, a következő hónap már jóval termékenyebb lesz játékmegjelenések terén. Erre már a heti megjelenési listánk is elég bizonyítékot szolgáltat, csekkoljátok!

E3 2018: PC-re költözik a Yakuza-sorozat

A PC Gaming Show keretein belül jelentette be a Sega, hogy a Yakuza-sorozat két felvonása, illetve a nyugaton még mindig premier előtt álló Valkyria Chronicles negyedik epizódja is megjelenik PC-re.

Yakuza 0 teszt

A Sega azt ígérte, hogy idén Yakuza-játékokban fürdünk majd: ha még nem volt szerencséd a sorozathoz, az előzményeket feldolgozó Yakuza 0 kiváló beugró lesz az ismerkedéshez.

Brit toplista: az élen nyitott a Resident Evil 7

A Resident Evil-sorozat a Capcom legnépszerűbb címe az Egyesült Királyságban, és bár az előző két számozott epizód rajtját nem nyomta le, a Resident Evil 7 is szépen kezdett az országban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Elkezdtek felpörögni a megjelenések, és bár a héten Resident Evil-napokat tartunk, egy sor másik érdekesség is érkezik, amelyek közül az ínyencek válogathatnak majd.

Így harcolunk a Yakuza Zeróban

Vészesen közeledik a Yakuza Zero európai megjelenése, így felpörgött a marketinggépezet. Új előzetes érkezett, melyben ezúttal a játék harcrendszerével ismerkedhetünk meg.

Yakuza Zero - péntek esti láz

Január második felében a világ kevésbé japán részébe is megérkezik a Yakuza előzményeit elmesélő Yakuza Zero. A játékhoz új trailer érkezett, mely az éjszakai életbe invitál minket.

Pontos európai dátumot kapott a Yakuza Zero

A Sega végre bejelentette, mikor jelenik meg nálunk a Yakuza-sorozat előzménye. A cím kizárólag PlayStation 4-re érkezik, a kiadó szerint dobozosan és digitálisan is elérhető lesz.