VR-ban is játszható a legújabb rajongói P.T.

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 6.
  • Letöltés
Link másolása
Az idő előtt lelőtt Silent Hills demója, a P.T. még manapság is foglalkoztatja a nagyérdeműt. A korábban csak PS4-re elérhető játékot egy rajongó most PC-re ültette át az Unreal Engine 4-gyel, teljes VR-támogatással megspékelve.

A Konami által lelőtt Silent Hills nagy érvágás a sorozat szerelmeseinek, hiszen Hideo Kojima és Guillermo del Toro közös projektje lett volna, de mindössze egy játszható teaser látott belőle napvilágot, mielőtt a kiadó elkaszálta. Szerencsére a rajongók megpróbálták megőrizni a P.T.-t. hogy legalább PC-n elérhető legyen remake-ként.

RadiusGordello már 2018 áprilisa óta dolgozik az Unreal PT-n, azaz az anyag Unreal Engine 4-re átültetett verzióján, ami majdnem teljesen megegyezik az eredeti P.T.-vel, azon kívül, hogy a befejezés elérése kevésbé véletlenszerű.

A játék már tölthető az itch.io-ról, és ha van egy VR-headseted, még azt is beüzemelheted hozzá. A minimum gépigény sem vészes, elég hozzá egy i3-7100U-s proci integrált GPU-val, és 8 GB DDR4 RAM.

4.
4.
KRAT0S
Én sem értem mit kell ezen ennyit lovagolni!!!Annyira nem volt jó..
De ha meg megjelent volna akkor kapott volna vagy 8 pontot és már rég elfelejtette volna mindenki..
A Resi 7 is volt ilyen jó,és sehol nem foglalkoznak már vele..
3.
3.
Slik
valaha el fogjak felejteni azt az egy oras demot? kb 100 ilyen ihletesu jatek keszult azota... ideje lenne mar tovabblepni
1.
1.
crytek
"Ha Konami-nak von önkritikája, akkor azonnal alkalmazza a srácot, ezt meg leveteti és pár hónap múlva újra kiadják immáron együtt"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...