Devil May Cry 5 - februárban jön az új demó

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A jövő hónapban újra kipróbálhatjuk a Devil May Cry 5-öt, ám ezúttal nemcsak az Xbox One-osok, hanem a PS4-tulajok is. Az új próbaváltozat számos ponton továbbfejlődött a decemberihez képest.

A Capcom megerősítette, hogy február 7-én érkezik a Devil May Cry 5 legújabb demója, amely sokkal összeszedettebb lesz a decemberi próbaváltozatnál. Ez utóbbit mától már nem is tölthetjük le, viszont ha fent van a gépeden, továbbra is játszhatsz vele.

Ami az új próbaverziót illeti, a legfontosabb, hogy nem lesz Xbox One-exkluzív, hiszen a PS4-esek is rávethetik magukat a PS Store-on keresztül. A pontos tartalom nem ismert még, de bizonyára egy derekas és akciódús kóstolóra számíthatunk.

A végleges verzió március 8-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
PrimYaz00
#2: +1 Én ugyan biztos, hogy megveszem eredetibe, mert a Resident Evil 7-ben sem csalódtam, de a pofátlanságnak is van határa, hogy leszarják a PC-t... Nem tudom elitélni azokat az embereket, akik elsőnek letorrenteznek vmi-t és utána döntik el, hogy megéri-e az árát. Én az új mortal komabattal leszek így, mert az X kezdése nem érte meg az árát, most meg újból nem szeretnék szar portal kezdeni.
2.
2.
Metrox
#1: Pc-re majd le kalózkodjuk demo-nak miután megjelent XD
1.
1.
andrys3
PC-s verzióról van hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...