Fotómódot kap a Metro Exodus

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 7.
  • Hír
Link másolása
A 4A Games öt napon át öt bejelentéssel és látnivalóval készül erre a hétre. Az első hír, hogy mindhárom platformon fotómóddal is felvértezik a Metro Exodust, így mindenki elkészítheti saját állóképeit az orosz senkiföldjéről.

A következő öt napban számos bejelentésre számíthatunk a Metro Exodus kapcsán. Az elsőre már nem is kell várni: a 4A Games szerint a posztapokaliptikus shootert fotómóddal is felvértezik, méghozzá rögtön a premier napján.

Ugyan a több kamerabeállítással és szűrővel operáló mód mindhárom platformra elérhető lesz, csakis PC-n élvezhetjük az NVIDIA-féle Ansel előnyeit. Ez utóbbi nagyobb szabadságot kínál a kamera mozgatásához, illetve olyan funkciókat kapunk, mint a mélységélesség állítása, és a 4K vagy az annál magasabb felbontás támogatása.

A stúdió ügyvezetője, Jon Bloch szerint a belső nézetes lövöldözős játékokban viszonylag ritkának számít a fotómód, de csapatuk elhatározta, hogy a Metro Exodusból nem fog hiányozni, a rajongók legnagyobb örömére.

A Metro Exodus február 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Készüljetek, holnap jön a legújabb sztoritrailer!

6.
6.
KopyAti
Ha már alapból belerakják, azt jelenti, hogy mocsok jól fog kinézni, még Amiga 500+ -on is!
5.
5.
crytek
#4: Mert a játékok kb 95%-ában nincs semmi ilyen.. + lassan megjelenik és kell a promó..Ha a studió takarítónak kimegy a bokája azt is megírják ilyenkor csak a game neve szerepeljen..marketing
4.
4.
KRAT0S
Amúgy a fotó mód miert hír???
3.
3.
KRAT0S
Én az Aurora Edidition-t rendeltem elő,abban minden földi jo benne van..
De ezt a 15000et én se értem...
2.
2.
Stranger
Legjobb marketing trükk social median. Aztán botokkal nyomatják fel a Metros képeket redditen, stb. Mindenki ezt csinálja sajnos. A legjobb amikor a kommentek is ugyan azok.
1.
1.
Darksiders84
Az hogy lehet hogy ez 15 ezer lesz? Vagy majd még megjelenés előtt hamár sokan előrendelték megemelik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...